Hoogteparcours met ziplines

Prijs vanaf : 29€ /pers
Plaats
Rue Ry de Savon 24, 6940 Durbuy.
Maat
110.00 cm
Max gewicht.
120 kg

Sportief hoogteparcours op 3 verschillende niveaus (3m, 6m en 10m) met meer dan 100 hindernissen, ziplines en een klimmuur met 3 routes. Het is een adembenemend parcours waar je af en toe op de proef wordt gesteld. 

Bepaal vanuit de centrale toren zelf welke route je eerst uit test en zip terug naar de toren of helemaal naar de andere kant van het park om een nieuwe route te proberen. De ziplines zitten in het parcours inbegrepen en kunnen niet apart gereserveerd worden.

De pamperpaal en de klimmuur zijn inbegrepen in het Challenge Park. Het Challenge Pak duurt +/- 3uur.

* Het Challenge Parcours bevindt zich buiten Adventure Valley, bezoekers die niet deelnemen hebben geen ticket nodig. Er is geen horecapunt en niet veel schaduw dus niet geschikt voor gevoelige mensen bij warm weer. 

Tickets verkrijgbaar in het Adventure Valley bureau Belle Ourthe: Parking Pré Géoris, Rue Ry de Savon 24, 6940 Durbuy. 

Veiligheidsvoorschriften

Voor de start krijgen de deelnemers een professionele uitleg omtrent het gebruik van de exploglider, de verschillende parcours en het verplicht dragen van een helm en veiligheidsgordel. Dankzij de exploglider hang je van start tot eind vast aan de veiligheidskabel. Bij angst of vermoeidheid zijn onze gidsen ter plaatse om je te helpen en te ondersteunen waar nodig.

Toegankelijk vanaf 1,10 m onder begeleiding, vanaf 1,40 m zelfstandig.

Locatie

Adventure Valley bureau Belle Ourthe: Parking Pré Géoris, Rue Ry de Savon 24, 6940 Durbuy.
 

Boek deze activiteit nu

Boeking