Hoogteparcours met ziplines

Prijs vanaf : 25€ /pers

ingebrepen bij :

Plaats
Adventure Valley Durbuy
Maat
1.20 m
Max gewicht.
110 kg

Het Challenge Park is een avontuur op grote hoogte. Het bestaat uit 6 hoogteparcours op 3 verschillende niveaus (3m, 6m en 10m) met meer dan 100 hindernissen, verschillende ziplines en een klimmuur met 3 routes. Het is een adembenemende route waar je af en toe op de proef wordt gesteld. 

Bepaal vanuit de centrale toren zelf welke route je eerst uittest en zip terug naar de toren of helemaal naar de andere kant van het park om een nieuwe route te proberen. De ziplines zitten in het parcours inbegrepen en kunnen niet apart gereserveerd worden.

Het challenge park zelf is ook een keuze activiteit -  meer info

* De challenge park bevindt zich in aan de ingang van Durbuy, bereikbaar vanuit het park met de pendelbus of eigen wagen.
*Gesloten op weekdagen buiten vakantie- of feestdagen.

Beveiliging Info

Klik hier

 

Voor de start krijgen de deelnemers een professionele uitleg omtrent het gebruik van de exploglider, de verschillende parcours en het verplicht dragen van een helm en veiligheidsgordel. Dankzij de exploglider hang je van start tot eind vast aan de veiligheidskabel. Bij angst of vermoeidheid zijn onze gidsen ter plaatse om je te helpen en te ondersteunen waar nodig.

Toegankelijk vanaf 1,20 m onder begeleiding, vanaf 1,40 m zelfstandig.

kalender

Dagelijks open van 10h tem 18h tijdens de schoolvakanties en de weekends.

Gesloten van maandag tem vrijdag tijdens het schooljaar.

Plaats

Challenge Park

50.345476041807 5.4343193470777

Het challenge park bevindt zich op 2 km van Adventure Valley. Tijdens het hoogseizoen rijdt er een pendelbus tussen de 2 locaties.