Ons indoor avonturenpark verwelkomt u voor een uniek dagje uit met uw familie of vrienden.

Beleef urenlang plezier in onze overdekte ruimte en geniet van een reeks indoor activiteiten die het hele jaar door beschikbaar zijn, geschikt voor jonge en oude avonturiers. Heb je een pauze nodig? Kom langs in ons restaurant La Fabrique en geniet vcan een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje.

Ontdek onze indoor pass!

Wil je genieten van onze binnenactiviteiten? Ontdek onze overdekte pas die voordeliger zal zijn! Deze pas omvat de activiteiten Fast Tag, Lasergame, Bowling en Kidzone.

Koop nu!

Onze infrastructuur

Onze indoor heeft veel troeven waar u met vrienden of familie van kunt genieten.
La Fabrique

La Fabrique, bar & restaurant

La Fabrique is een restaurant in het hart van ons nieuwe overdekte gebouw. Op het menu: pasta, pizza, ... er is voor elk wat wils!

Duvel Dôme

Duvel Dôme

Duvel Dôme, gevestigd in onze recente Adventure Valley Indoor ruimte, is uw nieuwe evenementenlocatie in Durbuy. De kans om met uw familie of vrienden een uitzonderlijk moment door te brengen voor enkele van de grootste namen uit de muziek- en theaterwereld.

Skinny

Expo Skinny

Skinny, een neef van de diplodocus en een van de best bewaarde dinosaurussen ter wereld. Een uniek exemplaar om te ontdekken in Durbuy.

anniversaire durbuy

Verjaardagen

Geef uw kind de verjaardag van hun dromen!

Kom zijn of haar verjaardag vieren bij Adventure Valley Durbuy. Ontdek al onze 100% leuke formules voor de verjaardag van uw kind.