Welkom in de Duvel Dôme, een uitzonderlijke locatie voor evenementen in Durbuy

De Duvel Dôme is een opmerkelijke locatie op enkele minuten van het stadscentrum van Durbuy. Deze multifunctionele ruimte combineert moderniteit, comfort en functionaliteit. In de Duvel Dôme is alles ontworpen om je te helpen bij het organiseren van je bedrijfsevenementen.

team building duvel dome

Een veelzijdige ruimte voor al je evenementen 

Duvel Dôme is een multifunctionele zaal die kan worden aangepast aan verschillende soorten bedrijfsevenementen: beurzen, tentoonstellingen, conferenties, klantendagen, productlanceringen, evenementen na het werk en nog veel meer.

Dankzij de vele faciliteiten en modulaire ruimtes kan de Duvel Dôme comfortabel een groot aantal deelnemers ontvangen en kan ze specifiek worden aangepast aan je behoeften.

Zaalplan

Een modulaire ruimte gelegen in het overdekte park van Adventure Valley

salle conférence duvel dome

Een capaciteit van 450 personen

De Duvel Dôme kan een groot aantal gasten ontvangen. De oppervlakte biedt plaats aan 450 personen, zowel staand als zittend, in een cocktail- of theateropstelling.

exterieur duvel dome

500m² oppervlakte

De Duvel Dôme heeft een ongelooflijke oppervlakte van 500m², inclusief een podium, bar en regiekamer. Je hoeft de ruimte alleen nog maar aan te passen aan het type evenement!

equipement duvel dome

En volledig uitgeruste ruimte

Alle apparatuur die je nodig hebt om je evenement vlekkeloos te laten verlopen, staat tot je beschikking. Het is ook mogelijk om de ruimte aan te passen aan het imago van je bedrijf (decoratie, meubilair, enz.).

accrobranche

Laat je verleiden door de vele activiteiten in het Adventure Valley park in Durbuy

Haal het maximum uit je bedrijfsevenement door de huur van de Duvel Dôme te combineren met een van de activiteiten of B2B-formules die het Adventure Valley aanbiedt.

Of je nu een teambuildingsdag, een familiedag of een incentive plant, kies uit ons volledige aanbod activiteiten voor professionals.

Ontdek ons aanbod B2B

Zoek je een heerlijk verblijf voor je personeel in Durbuy?

Ontdek de overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Duvel Dôme.

Onze verblijven
centre-ville durbuy

Waarom de Belgische Ardennen kiezen voor je bedrijfsevenement?

Door Durbuy te kiezen als locatie voor je volgende bedrijfsevenement, geef je je personeel en partners een uitstekende kans om de charme van dit toeristische mekka in Wallonië te ontdekken.

Maar het kleinste stadje ter wereld biedt veel meer dan pittoreske schoonheid. Je kan ook profiteren van zijn strategische ligging, gemakkelijk bereikbaar vanuit de grote steden van België. Duvel Dôme ligt in het hart van de Belgische Ardennen, op een steenworp van het historische centrum van Durbuy, op slechts 1 uur van Brussel, Luik, Aarlen en Charleroi.

organisation evenement durbuy

Adventure Valley, de partner bij uitstek voor je bedrijfsevenementen

Op zoek naar de ideale partner om van je bedrijfsevenement een uitzonderlijke ervaring te maken? Het Adventure Valley team staat voor je klaar om een volledig en gepersonaliseerd programma samen te stellen dat beantwoordt aan je doelstellingen.

Als leider in de organisatie van bedrijfsevenementen in de Ardennen en de provincie Luxemburg, bieden wij je gepersonaliseerde diensten en een eersteklas infrastructuur om het succes van je evenementen te garanderen

Bekijk onze bedrijfsbrochure

Vraag nu een persoonlijke offerte aan!

Contacteer ons team