Je ideale partner voor uw seminarie, teambuilding of familie dag.

De term Teambuilding, ‘het bouwen van een team’, is een term die iedereen ondertussen kent. Het is hot en niet zonder reden. Teambuilding zorgt voor een sterker groepsgevoel, voor meer motivatie en geeft een boost aan de medewerkers.

Waarom een teambuilding in Durbuy organiseren?

Samen een bijzondere ervaring delen of een teambuilding activiteit doen, zorgt voor een persoonlijke maar zeker ook voor een goede werksfeer.

LPM events is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van je evenementen op maat! We bieden een zeer ruim gamma aan en kunnen daarbinnen persoonlijke wensen zeker integreren.

We zorgen voor een uitdagende en/of sportieve activiteit, teambuilding, family day of seminarie.

Een treasure hunt, escape spel of gastronomische route in de oude stad, behoort ook tot de mogelijkheden. Onze teambuilding sessies zijn er in verschillende vormen en maten. We helpen graag met het organiseren ervan , rekening houdend met volgende aspecten

  • het doel van  de teambuilding?
  • een gestructureerd en gevarieerd programma
  • een inspirerende omgeving 
  • activiteiten die verschillende mensen aanspreken.

Talrijke bedrijven de weg reeds gevonden naar Durbuy, daarom blijven we verder investeren in het ontvangen en organiseren van nieuwe activiteiten en mogelijkheden. In Adventure Valley komt een volledige nieuwe ingerichte teambuilding  zone speciaal voor bedrijven.

Bij teambuilding zijn plezier maken en culinair genieten met elkaar ook zeer belangrijk. De dag samen starten aan heerlijk gedekte ontbijttafel of eindigen met een BBQ en een afterparty mag zeker niet ontbreken. In Durbuy hebben we sinds kort onze eigen La Cave members club voor een stevig feestje.

Topgastronomie wordt door Wout Bru aangeboden in diverse restaurants en brasseries.

Offerteaanvraag

 

Vidéo

Video