groupe

Teambuilding voor jongeren

Maak je deel uit van een sportteam, een jeugdbeweging, een vzw of iets anders?  Ben je op zoek naar een dynamisch en stimulerend uitje in het hart van de Ardennen, op een boogscheut van het centrum van Durbuy?  Dan is dit arrangement voor groepen tot 18 jaar en van minstens 15 personen iets voor jou, dankzij ons LPM House!

Dit all-inclusive weekend combineert gevarieerde en smakelijke maaltijden, spannende activiteiten en comfortabele accommodatie om een onvergetelijke groepservaring te creëren.

Ontdek onze pakketten
groupe

Jouw groepsaccommodatie in Durbuy

Is je groep kleiner? Wil je 1 nacht of meer in alle vrijheid doorbrengen in het kleinste stadje ter wereld? Maak van je Adventure Valley uitstapje een onvergetelijk verblijf in Durbuy, zelfs als je met een kleine groep bent. Ontdek onze exclusieve accommodaties, perfect aangepast aan de behoeften van uw groep.

Ontdek alle mogelijkheden door vandaag nog contact met ons op te nemen. Maak van uw verblijf in Durbuy een uitzonderlijke ervaring!

Neem contact met ons
famille

Een familieweekend

Op zoek naar een accommodatie voor je volgende gezinsvakantie? Trakteer je gezin op een onvergetelijk uitje, waar elk moment een avontuur is. Van gezellige gîtes tot ongewone accommodaties, je vindt zeker wat je zoekt! Bewonder de diversiteit van onze mogelijkheden en creëer onvergetelijke herinneringen in Durbuy.

Ontdek al onze huizen