Een stage bij Adventure Valley Durbuy, het paradijs voor kleine avonturiers

De schoolvakanties naderen snel en je bent op zoek naar een activiteit speciaal voor je kind? Bied hen een onvergetelijke week aan in Adventure Valley Durbuy, het grootste avonturenpark van België!

Elk jaar organiseren we verschillende kampen tijdens de lente- (Pasen), zomervakantie en de herfstvakantie. Op het programma staan onvergetelijke dagen voor kinderen van 5 jaar tem 12 jaar (min 110 cm), tussen sportieve activiteiten en leuke spelletjes in de natuur.

Je wilt meerdere kinderen inschrijven? Profiteer van 20% korting op de totale prijs van de kampen.

 

Inschrijven

Overzicht kampen 2024

                                                                                                                              Coming Soon

Sportactiviteiten en spelletjes

parcours

Activiteiten in het hart van de natuur

Afhankelijk van hun leeftijd, geniet de kinderen tijdens het kamp in Adventure Valley van de vele sportieve activiteiten in het park: klimbos, tubing slide tokkelbaan, rotsklimmen, apenbruggen kajakken en vele andere.

plaine de jeux

Sport en spel

Heeft je kind een verkennende een ontdekkingsreiziger? Hij of zij kan de Ourthevallei ontdekken itijdens wandelingen of fietstochten, maar ook of fietstochten, maar ook zijn of haar zijn of haar richtingsgevoel door het labyrint van Durbuy.

fast tag

Indoorpark

De zon is niet op de afspraak? De kids kunnen nog steeds urenlang plezier beleven met onze indoor activiteiten: bowling, sneltikkertje, binnenspeeltuin binnenspeeltuin of zelfs lasergame.

mascotte durbuy

Kinderopvang en maaltijden inbegrepen voor het comfort van de ouders

Om je organisatie te vergemakkelijken is er een kinderopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u00. Dit gebeurt onder toezicht van ons team.
Voor de maaltijden, geen zorgen! Elke dag kan je kind genieten van een heerlijke warme maaltijd in ons restaurant Bar'Bru en een snack delen met zijn of haar met zijn of haar vriendjes tijdens het tussendoortje.

Het menu en de kinderopvang zijn inbegrepen in de prijs van de week. Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met ons team.

 

moniteurs durbuy

Begeleiding door erkende monitoren

Onze kampen worden begeleid door ervaren en gepassioneerde sportmonitoren. Ze garanderen de veiligheid van je kind, terwijl ze hen een verrijkende en tegelijkertijd een leuke en lonende ervaring bieden.

Elke kind is een VIP tijdens de kampen in Adventure Valley Durbuy

Inschrijven
kayak

Een vakantiekamp toegankelijk voor iedereen

Om zowel kleine als grote kinderen te vermaken, biedt het park Adventure Valley een activiteitenprogramma aan dat is aangepast aan de aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Niettemin, om het goede verloop van de activiteiten te garanderen, zijn onze zijn toegankelijk vanaf 5 jaar en 110 cm.

Houd er bovendien rekening mee dat de kampen in het Frans, maar sommige van onze instructeurs zijn tweetalig indien nodig.

durbuy

Een wereld om te ontdekken met de natuur als speelplaats 

Tijd buiten doorbrengen heeft veel voordelen voor kinderen. Naar buiten gaan, verkennen, bewegen en ontdekken in de natuur is essentieel voor hun voor hun lichamelijke en geestelijke ontwikkeling en en mentale ontwikkeling.

Profiteer dit jaar van de schoolvakanties om jekind een week lang buitenactiviteiten aan te bieden in het hart van de ongerepte natuur van Durbuy.

Op zoek naar een onvergetelijke vakantiekamp voor je kind tijdens de schoolvakanties?

Kies voor Adventure Valley Durbuy en bied je kinderen urenlang speel- en sport plezier in outdoor- en indoor avonturenpark.

Inschrijven

Verloop van een dag bij Adventure Valley

(voorbeeldprogramma)
8:00 tot 9:00 uur

Ontvangst

De kinderen worden vanaf 8 uur ontvangen bij de receptie.

9 uur

Activiteiten

Op naar de eerste activiteiten van de dag: klimbos, kajakken, bowling, enz.

 

12 uur

Warme maaltijd

De kinderen genieten op het terras van de Bar'Bru van een heerlijke warme maaltijd (bij de prijs inbegrepen).

13 uur

Activiteiten

De activiteiten gaat verder: tubing slide, nettenparcours, enz.

16 uur

4 uurtje

Einde van de activiteiten: een drankje en een 4-uurtje (inbegrepen in de prijs).

16:00 tot 17:30 uur

Kinderopvang

In de speeltuin van het park wordt kinderopvang georganiseerd tot 17:30 uur.