105‚ā¨ / kamer / uur

Duur
60 min.
Plaats
Rue Du Gibet 16 - 6940 Durbuy
Maat
110.00 cm
Escape room adventure valley

Probeer uit één van onze 7 Espace Rooms te ontsnappen.

De ontspannende én uitdagende groepsactiviteit voor families, vrienden en bedrijven.

Je krijgt maximaal 60 minuten de tijd om verschillende raadsels op te lossen en dat liefst zo snel mogelijk. Samenwerken is heel belangrijk. Sla de handen in elkaar en ontsnap dankzij jullie creativiteit, teamwork en logisch nadenken.
Iedere kamer is een ontdekking met een nieuw verhaal. De taal in de kamers is universeel.

*Gelieve 15 minuten op voorhand bij de activiteit aan te komen.

 

Kies uit onze 7 themakamers:

The 5 Senses

Voor deze bijzonder kamer heb je je 5 zintuigen nodig om te kunnen ontspannen. Een totaalervaring voor jong en oud.

Min 3p - Max 5p / Kinderen toegelaten

Santa Claus 

De kerstman heeft jullie hulp nodig. In zijn haast is hij 4 belangrijke kerstkaarten vergeten. Gaan jullie de uitdaging aan deze kaartjes snel tot hem te brengen?
Maar haast je want zijn rendieren staan te popelen om te vertrekken met hun magische slee. Succes en Merry Christmas to all!!

The Hartford Bank 

Als leider van een ervaren team inbrekers moet je de verschillende valkuilen zien te ontwijken, de beveiligingscodes van de "Hartford Bank" achterhalen en de beroemde Youkounkoun Diamant stelen.
Ben je tegen de taak opgewassen?

Min 3p - Max 5p / Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar

Sing Sing

Welkom in de duistere wereld van een psychiatrische gevangenis. Hoewel de plaats verlaten lijkt, is iedereen het erover eens dat er stemmen en klanken weerklinken tot diep in de vallei uit deze verlaten kelder. Blijf niet te lang binnen want je weet maar nooit!

Min 2p - Max. 5p / Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar

Vintage Room

Jean Poussin, de  vorige eigenaar van het huis was een charmante en gecultiveerde man die veel succes had bij het vrouwelijke geslacht. Hij hield van raadsels en mysteries. Hij hield van sociale contacten maar soms verbleef de man uren, dagen alleen in zijn bureau. Wat was er zo belangrijk in die kamer?

Min 2p - Max. 5p / Kinderen toegelaten

Graffiti room

Na vele reizen en avonturen over de hele wereld komt Adrien terug thuis bij zijn ouders. ‚Äės Avonds sluit hij zich op in zijn kamer en begint hij aan de hand van graffiti,¬†kunst,¬†codes en pictogrammen herinneringen op te halen aan verloren gedachten en twijfels. Maar wat heeft hij nu juist verloren?

Min 3p - Max. 5p / Kinderen toegelaten

Save the world

Boris een scheikundige, gespecialiseerd ¬†in virussen komt in Belgi√ę terecht na de val van de muur. Hij hervat zijn werk en heeft ambitieuze plannen¬†Hij wil een universeel vaccin maken. Hij gaat in de fout en besmet zo de hele wereld en zichzelf. Kunnen jullie de wereld redden en het vaccin vinden? We rekenen erop.

Min 4p - Max. 5p / Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar

 

 

 

kalender

Dagelijks geopend tijdens de zomermaanden.

Locatie

Rue du Gibet 16 - 6940 Durbuy

*Gelieve 10 minuten vooraf bij de activiteit aan te komen.