Titre
Ben je klaar voor het avontuur? Kom naar Adventure Valley Durbuy, het grootste avonturenpark van België!

et action

De lente roept om avontuur: wees erbij en word de held van je eigen avonturenfilm!

Beleef dit seizoen een episch avontuur bij Adventure Valley. Met de komst van de lente veranderen onze activiteiten in uitdagende avonturen voor jong en oud.

Klim over rotsachtige muren, peddel door de prachtige Ourthe-vallei of geniet van adembenemende uitzichten vanuit de lucht; elke activiteit moedigt je aan om je grenzen te verleggen. 

Ontdek een wereld vol avontuur met onze activiteitenpassen !

Perfect voor twijfelende avonturiers of voor wie op zoek is naar een dag vol avontuur, onze passen geven toegang tot de beste activiteiten van het park. Klimmen, Zipline, vrije val, speleologie en nog veel meer - kies voor avontuur zonder compromissen !

greenfields

Jouw avontuur gaat verder bij Glamping Greenfields Durbuy

Moe van het held spelen? Ontspan en laat je verwennen bij het glamping van Adventure Valley Park. Gelegen op slechts 5 minuten afstand van het park, biedt vakantiepark Greenfields een compleet nieuwe omgeving op slechts 1 uur 30 van Brussel.

Combineer je dag bij Adventure Valley met een overnachting bij Greenfields!

Met de Adventure Stay Pass krijg je toegang tot alle activiteiten van de Adventure Valley Fly Pass, plus de vele activiteiten van het domein die bij je verblijf zijn inbegrepen. Perfect voor avontuurlijke gezinnen !

Boek je pas nu

Bereid uw bezoek aan Adventure Valley voor

    

Boek je tickets voor Adventure Valley Durbuy, het favoriete speelterrein van avonturiers
Reserveer nu je tickets