De overdekte ruimte van Adventure Valley, een uniek indoor avonturenpark in Wallonië

Als je in Durbuy bent en het weer werkt niet mee, ga dan naar Adventure Valley's indoor gedeelte, het grootste avonturenpark van België, en ontdek overdekte familieactiviteiten die geschikt zijn voor iedereen.

bowling durbuy

Bowling in Durbuy

Ontdek de enige en unieke bowling in Durbuy, gelegen in het indoor gedeelte van Adventure Valley. Met 10 verlichte banen ben je verzekerd van vele uren plezier!

Is je team inclusief jongere spelers? Vraag dan om de automatische bumpers. Deze rails voorkomen dat de bal in de goot belandt, zodat kinderen samen met de volwassenen op dezelfde baan kunnen spelen.

Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, geniet van een ontspannen en gezellige sfeer bij de Bowling van Adventure Valley.

Reserveer hier

Profiteer van de beste overdekte activiteiten in Durbuy tegen een zeer voordelige prijs!

Trakteer jezelf op urenlang plezier in het indoor avonturenpark van Adventure Valley met onze INDOOR PASS, een combi pas voor je favoriete indoor activiteiten.

Reserveer je indoor pas hier
escape room

Ontcijfer de raadsels van de Escape Rooms in Durbuy

Op slechts 5 minuten lopen van ons indoor park vind je een andere familie-activiteit binnen: een mysterieuze escape game bestaande uit 7 kamers, elk met een ander verhaal.

Het doel? Diverse puzzels oplossen om op tijd uit de kamer te ontsnappen. Bundel je krachten met vrienden, familie of collega's en ontsnap met behulp van je creativiteit, teamgeest en logica.

Ontdek onze escape rooms hier

Een kleine trek? Geniet van een heerlijke maaltijd in La Fabrique, het restaurant van het indoor park

La Fabrique is een perfecte plek om even te pauzeren tussen de activiteiten door of om samen met vrienden te genieten van tapas en een verfrissend drankje.

La Fabrique in Durbuy
Vidéo url