Op zoek naar een geslaagde uitstap voor de toekomstige bruid of bruidegom? 
Groepen die een vrijgezellenfeest willen organiseren zijn welkom in Adventure Valley. Je kan een leuke gevulde en avontuurlijke dag samenstellen voor de groep. Samen in een Escape Room, het 3D-Labyrint of met zijn allen in het klimbos? Jullie kunnen kiezen uit een groot aanbod aan activiteiten. 

We leggen het feestvarken ook extra in de watten. Bij aankoop van een blauw bandje geven we een gratis free fall voor de toekomstige bruid of bruidegom.

 

Adventure Valley is een familiepark dus gelieve rekening te houden met de andere bezoekers en geen aanstotende verkleedkledij te dragen.

* Iedere deelnemer dient in goede fysieke toestand te verkeren, geen middelen te hebben gebruikt die zijn/haar gedrag kan beïnvloeden (alcohol, drugs, medicijnen...) en in goede mentale staat verkeren.
Bij overtreding van de parkregels, wangedrag en/of negeren van aanwijzingen van het personeel, kan de toegang tot de activiteiten ontzegd worden. Meer info: https://www.adventure-valley.be/nl/veiligheidsvoorschriften