rain

Laat het weer uw vakantie niet verknoeien!

Binnenactiviteiten voor het hele gezin!

Onze indoorhal op u om nieuwe avonturen te beleven! Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om 6 activiteiten te ontdekken zoals Lasergame, Bowling, Kidzone, Skinny Expo, Escape Room en Fast Tag, een unieke attractie in Belgi√ę. Activiteiten die alle leden van het gezin, ongeacht hun leeftijd, versteld zullen doen staan!

 

idea

Ontdek onze activiteiten

 

Lasergame

Lasergame

Wilt u uw gezin uitdagen voor een leuke activiteit? Raak met uw Tagger P90 zoveel mogelijk doelwitten tijdens een spelletje Lasergame.

Meer info

 

Bowling

Bowling

Als u eerder ge√Įnteresseerd bent in¬†bowlen, kies dan √©√©n van de 10 banen van onze nieuwe hal en werp zoveel mogelijk kegels omver.

Meer info

 

KIDZONE

KIDZONE

Een specifieke activiteit voor kinderen nodig? Laat ze de Kidzone ontdekken! Een binnenspeeltuin waar ze kunnen klimmen en kruipen als echte avonturiers.

Meer info

 

Fas Tag

Fast Tag

Kom en ontdek Fast Tag! Een 1000m² grote speelruimte, verdeeld in 3 arena's. Verzamel punten door zo veel mogelijk tags te tagen terwijl je mentale vaardigheden en fysieke conditie op de proef worden gesteld!  Een onvergetelijk moment om met uw familie en/of vrienden te delen!

Meer info

 

Escape Room

Escape Room

Probeer uit één van onze 7 Escape Rooms te ontsnappen. Je krijgt maximaal 60 minuten de tijd om verschillende raadsels op te lossen en dat liefst zo snel mogelijk. Samenwerken is heel belangrijk. Sla de handen in elkaar en ontsnap dankzij jullie creativiteit, teamwork en logisch nadenken. Ledere kamer is een ontdekking met een nieuw verhaal. De taal in de kamers is universeel.

Meer info

 
indoor

Indoor Pass

4 indoor activiteiten in 1 voordelige pas

indoor

tarifs

Koop nu !