rain

De beste indoor activiteiten voor een onvergetelijke familiedag in Durbuy

In België weten we dat het weer niet altijd meewerkt, zelfs niet wanneer je een weekend met het gezin doorbrengt. Maar geen zorgen! De kleinste stad ter wereld biedt veel meer dan alleen haar prachtige centrum en architecturaal erfgoed.

Ontdek tal van spannende overdekte activiteiten die je kunt genieten met je dierbaren wanneer de regen besluit om binnen te vallen. Ontdek  de beste activiteiten voor het hele gezin en maak leuke herinneringen, ongeacht het weer.

.

 

idea

Ontdek onze indoor gezinsactiviteiten

 

Lasergame

Laser Game Durbuy - Actie voor het hele gezin

Als de regen buiten met bakken uit de lucht valt, duik dan in een opwindend indoor avontuur bij Laser Game Durbuy. Daag je familie uit in een interactief verlicht doolhof. Het spel is eenvoudig: schakel je tegenstanders uit terwijl je laserstralen ontwijkt. Plezier gegarandeerd voor jong en oud.

 

Bowling

Bowlen in Durbuy - Plezier voor jong en oud

Breng urenlang plezier door met je gezin bij in de bowling van Durbuy, gelegen in de indoor van Adventure Valley. Met 10 verlichte banen kan iedereen meedoen. Dankzij automatische bumpers kunnen zelfs de jongsten meespelen naast de groten. Het is een ideale activiteit voor ontspanning met familie of vrienden.

 

kidzone durbuy

Kidzone - Het paradijs voor kinderen

De jongsten in de familie zullen zich zeker vermaken. Neem ze mee naar de Kidzone, de enige overdekte speelplaats in Durbuy, speciaal ontworpen voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Ze kunnen veilig kruipen, springen en klauteren in de twee speelgebieden die geschikt zijn voor hun leeftijd.

 

Fas Tag

Fast Tag Avontuur - Een sportieve uitdaging voor iedereen

Als je op zoek bent naar een dosis adrenaline, probeer dan Fast Tag in Adventure Valley Park. Dit indoor spel is een boeiend avontuur dat snelheid en behendigheid combineert. Alleen of in teamverband, daag je tegenstanders uit in een ruimte van meer dan 1000 vierkante meter en een hoogte van 7 meter.

 

Escape Room

Escape Rooms in Durbuy - Uitdagingen voor het hele gezin

Op slechts 5 minuten lopen van het park, ontdek je 7 escape rooms, elk met hun eigen verhaal. Los puzzels op om binnen de gestelde tijd te ontsnappen. Bundel je krachten als familie om deze breinbrekende uitdagingen te overwinnen.

 

squelette de dinosaure

Ontmoet de 2 dinosaurussen van het park

Wist je dat 2 buitengewone dinosaurussen in La Fabrique, het restaurant van het overdekte park, wonen? Skinny, familie van de diplodocus en een stegosaurus. Unieke exemplaren om te ontdekken in Durbuy!

 
 
indoor

Een indoor avonturenpark

Zoals je hebt begrepen, zal regen je niet weerhouden van quality time met je familie in Durbuy. Dankzij de spannende indoor activiteiten aangeboden door Adventure Valley, het grootste avonturenpark van België, kun je samen onvergetelijke herinneringen creëren.

Van Laser Game tot overdekte speelplaatsen, bowling en Escape Rooms, er is voor elk wat wils. Dus de volgende keer dat het weer roet in het eten dreigt te gooien, laat je niet ontmoedigen! Ga naar Adventure Valley Park in Durbuy en beleef een onvergetelijke dag met je familie.

Boek je activiteit!

 

indoor