Beleef een winters avontuur in Adventure Valley

 

Geen zomerse temperaturen nodig om een leuke winterervaring in Durbuy te beleven! Profiteer van je winterweekends en vakanties om onvergetelijke momenten te delen met familie of vrienden in Adventure Valley, het grootste avonturenpark van België.

Speciale aanbiedingen - Profiteer van onze winterpromoties!

Ontvang 10% korting op ons ADVENTURE PASS en FLY PASS en breng een unieke dag door in Durbuy, te midden van een prachtig winterdecor.

Onze Outdoor Passes
piscine à balles

Te koud buiten? Vervolg je winteravontuur in ons overdekte activiteitenpark

Daag je vrienden en familie uit voor een opwindend potje bowlen of lasergame en laat je kinderen plezier beleven in onze uitgebreide overdekte speelruimte. Wat je wensen ook zijn, Adventure Valley biedt je een toevluchtsoord bij te koude temperaturen om onvergetelijke momenten met je familie te creëren.

Onze Indoor Pass

Heb je trek? Geniet van een smakelijke pauze in La Fabrique

Trakteer jezelf op een heerlijke maaltijd in de warmte van ons restaurant La Fabrique. Ontdek een breed scala aan pasta's, pizza's, salades, hamburgers en suggesties van het moment. Voor de jongsten bieden we ook kindvriendelijke porties aan.

La Fabrique
patinoire durbuy

Schaats onder de kerstverlichting van de kerstmarkt van Durbuy

Elk jaar toont de stad Durbuy zich in haar mooiste kerstkleuren en verwelkomt je in haar kerstdorp. Dit jaar vind je onze gigantische ijsbaan opnieuw. Een activiteit voor jong en oud!

Gelegen in het hart van de kerstmarkt is de ijsbaan van Durbuy al jarenlang een ontmoetingsplaats en een bron van vermaak voor het hele gezin. 

Van 24 november 2023 tot 7 januari 2024

Reserveer je tickets
marche de noel durbuy

Durbuy in de winter, een sprankelend juweeltje van kerstmagie

Naast de kerstmarkt en de ijsbaan is Durbuy een juweeltje dat je nooit moe wordt om te ontdekken. Gelegen aan de grens van Condroz, Famenne en de Ardennen en grenzend aan de Ourthe, heeft onze kleine middeleeuwse stad al haar charme en aantrekkingskracht weten te behouden.

Ontdek een sprookjesachtige sfeer waar schitterende lichten, culinaire geneugten en een warme sfeer samenkomen om een onvergetelijke ervaring te bieden aan alle bezoekers die op zoek zijn naar kerstmagie.

Verander je winteravontuur in Adventure Valley in een sprookjesachtig verblijf in Durbuy!

Dankzij de vele accommodaties in de buurt van Adventure Valley, neem de tijd om de charme van de stad Durbuy te ontdekken, versierd met haar mooiste lichten. Vakantiehuizen, vakantiewoningen en hotels, er is voor elk wat wils en elk budget.

Accommodaties in de buurt

Praktische informatie

*Let op dat de openingstijden van de activiteiten kunnen veranderen afhankelijk van het weer. Controleer op onze website of je favoriete activiteit geopend is voordat je op bezoek komt. Om je veiligheid te waarborgen, zijn de activiteiten bike park en big air gesloten tijdens het laagseizoen.