Beleef een winters avontuur in Adventure Valley

 

Geen zomerse temperaturen nodig om een leuke winterervaring in Durbuy te beleven! Profiteer van je winterweekends en vakanties om onvergetelijke momenten te delen met familie of vrienden in Adventure Valley, het grootste avonturenpark van België.

Speciale aanbiedingen - Profiteer van onze winterpromoties!

Ontvang 10% korting op ons ADVENTURE PASS en FLY PASS en breng een unieke dag door in Durbuy, te midden van een prachtig winterdecor.

Onze Outdoor Passes
piscine à balles

Te koud buiten? Vervolg je winteravontuur in ons overdekte activiteitenpark

Daag je vrienden en familie uit voor een opwindend potje bowlen of lasergame en laat je kinderen plezier beleven in onze uitgebreide overdekte speelruimte. Wat je wensen ook zijn, Adventure Valley biedt je een toevluchtsoord bij te koude temperaturen om onvergetelijke momenten met je familie te creëren.

Onze Indoor Pass

Heb je trek? Geniet van een smakelijke pauze in La Fabrique

Trakteer jezelf op een heerlijke maaltijd in de warmte van ons restaurant La Fabrique. Ontdek een breed scala aan pasta's, pizza's, salades, hamburgers en suggesties van het moment. Voor de jongsten bieden we ook kindvriendelijke porties aan.

La Fabrique

Praktische informatie

*Let op dat de openingstijden van de activiteiten kunnen veranderen afhankelijk van het weer. Controleer op onze website of je favoriete activiteit geopend is voordat je op bezoek komt. Om je veiligheid te waarborgen, zijn de activiteiten bike park en big air gesloten tijdens het laagseizoen.