Kom tijdens de herfstvakantie Adventure Valley te ontdekken

De herfstvakantie is de ideale periode om even te ontsnappen en nieuwe avonturen te verkennen. Ontdek het uitzonderlijk aanbod van Adventure Valley Durbuy.

In deze prachtige natuurlijke omgeving biedt het park een scala aan bijzondere ervaringen voor alle leeftijden. Of je nu een liefhebber bent van spanning en sensatie of juist van ontspanning in de natuur, je zult zeker iets naar je zin vinden tussen onze activiteiten.

halloween

Halloween Mystery Forest, een spectaculaire verlichte wandeling door het parkbos

Van 13 oktober tot 4 november opent Adventure Valley zijn deuren tijdens de donkerste nachten van het jaar! Duik in het mysterieuze Halloweenbos en ontdek een heerlijk angstaanjagende audiovisuele show voor jong en oud.

Ben je moedig genoeg om de grenzen van het pad te overschrijden en jezelf te meten met het meest mysterieuze avontuur van Durbuy?

Op het parcours zijn verschillende scare zones, ontdek ze allemaal op de site.

Reserveer je wandeling
randonnée vtt

Huur een elektrische mountainbike en fiets door de kleurrijke herfsttinten

De herfst in Durbuy is een adembenemend seizoen waarin de natuur zich tooit in warme en levendige kleuren. Waarom huur je geen elektrische mountainbike en ga je op avontuur?

Stel je voor dat je door de bosrijke paden rijdt, terwijl de herfstbladeren om je heen dwarrelen en je de natuurlijke schoonheid van Durbuy verkent. De elektrische mountainbike stelt je in staat om moeiteloos heuvels te beklimmen en biedt een prachtig uitzicht op de kleurrijke valleien van de herfst.

Huur een elektrische mountainbike

Profiteer van de Indian Summer om Durbuy en de regio te ontdekken

De herfst is het ideale moment om je onder te dompelen in de betoverende sfeer van de stad Durbuy. Tijdens een weekend of een langer verblijf kun je alle wonderen verkennen die de oude stad en haar omgeving te bieden hebben. Dus bereid je voor op onvergetelijke momenten in dit kleine stukje Belgisch paradijs.

Ontdek Durbuy
piscine à balles

Het weer is niet al te best? Ga naar ons indoorpark

Adventure Valley biedt een scala aan indoor activiteiten voor het hele gezin. Laser tag, overdekte speeltuin, escape rooms en bowlen garanderen urenlang plezier voor jong en oud.

Op zoek naar een flinke dosis adrenaline? Ga de uitdagingen aan van Fast Tag, een uniek avontuur in België dat snelheid en behendigheid combineert.

Onze indoor activiteiten
restaurant la fabrique

Ontmoet elkaar voor een heerlijke maaltijd bij La Fabrique

La Fabrique is een perfecte eetgelegenheid om even bij te tanken tussen de activiteiten door of om met vrienden te genieten van tapas en een koud drankje.

Overdag is La Fabrique toegankelijk voor alle bezoekers van het park met een geldig toegangsticket. 's Avonds sluiten de parkactiviteiten hun deuren, maar La Fabrique blijft open! Vanaf 18.00 uur blijft de overdekte speeltuin gratis toegankelijk voor gezinnen die komen dineren in het restaurant. Zo kunnen kinderen zich vermaken terwijl ouders genieten van een drankje of een maaltijd.

Heb je nog niet geboekt voor je verblijf in Durbuy?

Ontdek nu de verschillende accommodatiemogelijkheden van Adventure Valley en in het hart van de kleinste stad ter wereld.

Onze accommodaties
Vidéo url