Huur halve dag

45€ /pers

Huur voor één dag

55€ /pers
Vertrek - Aankomst
Adventure valley - Rue Ry de Savon 24 - 6940 Durbuy
Duur
180 min.
Plaats
Durbuy
Maat
140.00 cm

Hou je van fietsen? Ontdek de Ardennen op een E-bike!

Ervaar het gevoel van mountainbiken opnieuw met behulp van elektrische energie. Dankzij de elektrische aandrijving houdt niks je nog tegen.

Een bezoek aan Durbuy is niet helemaal compleet zonder een van de prachtige mountainbikeroutes in de Ardennen te verkennen. Inderdaad, de vele bossen, landwegen en afdalingen in de streek zijn het ideale speelterrein voor de eenvoudige liefhebber, maar ook voor de echte adrenalinejunk. Iedereen kan mountainbiken in de Ardennen, groot en klein!

 

Boek deze activiteit

vtt durbuy

Ontdek onze nieuwe elektrische mountainbikes en geniet van de rit in optimale omstandigheden!

Verleg je grenzen met onze E-bikes! Ontdek de vloot elektrische mountainbikes van Adventure Valley en geniet van een rit in optimale omstandigheden. Geniet van het gevoel van off-road met een beetje hulp van de elektrische ondersteuning, voor nog meer plezier. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team voor meer informatie.

Contacteer ons
vtt durbuy

Op zoek naar een leuke route in durbuy? Ontdek onze selectie van mountainbikeroutes in de ardennen

Dankzij onze jarenlange ervaring in de regio kunnen wij u verschillende mountainbikeroutes in Durbuy aanbevelen. Je kan een van onze routes kiezen via routeyou. Het is verstandig om je tocht vooraf te plannen en de gekozen route te downloaden naar je gps of smartphone via onderstaande link. De routes zijn ingedeeld op niveau en afstand. 

Begeleide tochten zijn mogelijk afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbaarheid.

Download je route hier

 

 

Veiligheidsvoorschriften

  • het dragen van een helm is verplicht 
  • MTB vanaf 14 jaar

Locatie

Rue Ry de Savon 1
Parkeren kan op de parkeerplaats Pré Georis. Let op: dit is een gemeentelijke parkeerplaats waarvoor je ter plaatse een apart parkeerticket moet kopen. Koop dus geen parkeerticket voor Adventure Valley aan het einde van je bestelling.