De lente is het perfecte seizoen om de natuurlijke schoonheid van Wallonië, vooral die van de Ardennen, te verkennen en onvergetelijke momenten te delen met het
gezin. Durbuy, vaak geprezen als de 'kleinste stad ter wereld', is een ideale bestemming voor avonturen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Hier is onze selectie van de beste activiteiten in Durbuy voor de lentevakantie van 2024.

 

Zin om avontuurlijk te zijn?

Ontdek de activiteiten van Adventure Valley Durbuy, het grootste avonturenpark van België

 

accrobranche

 

1. Klimbos

Gelegen in het hart van Adventure Valley Durbuy, nodigt het klimbos jong en oud uit om uitdagingen aan te gaan tussen de bomen. Met parcoursen die geschikt zijn voor alle niveaus, hebben uw kinderen de kans om zich als superhelden te voelen terwijl ze behendig en dapper door de obstakels gaan.

superfly

 

2. Superfly Zipline

Voor gegarandeerde spanning en sensatie biedt de Superfly-zipline een unieke vliegervaring boven het park. Met de langste zipline van de Benelux kunnen uw
kinderen zich als ware helden voelen terwijl ze genieten van het adembenemende uitzicht.

tubing slide

 

3. Toboggan Tubing Slide

De Tubing Slide is een niet te missen attractie voor liefhebbers van snelheid. Deze gigantische glijbaan zorgt voor spannende afdalingen voor het hele gezin. Een leuke en verfrissende manier om samen van de buitenlucht te genieten.

plaine de jeux

 

4. De speeltuin

De verschillende buitenspeelruimtes van Adventure Valley zijn speciaal ontworpen zodat kinderen hun energie kunnen kwijtraken in een veilige en stimulerende omgeving. Met klimmen, glijbanen en balansspellen is er volop plezier en gelach.

Avonturen in de natuur van Durbuy

kayak

 

1. Kajakavontuur

Een kajaktocht door de Ardennen is een fantastische manier om de schoonheid van de streek te ontdekken en tegelijkertijd plezier te maken. Peddel op je eigen tempo en laat je verrassen door de rust van de natuurlijke landschappen.

vtt

 

2. De weg op met de mountainbike

Verken de Ardense paden op een mountainbike voor een sportieve ontdekking van de omgeving. Het is een geweldige kans om je kinderen de schoonheid van de natuur te laten ervaren terwijl je samen plezier beleeft.

 

Kies je Activity Pass, je toegang tot avontuur

Wil je optimaal genieten van je dag in Adventure Valley? Overweeg dan onze activiteiten passen. Ze bieden onbeperkte toegang tot verschillende avonturen en beloven een opwindende dag voor jong en oud.

Zelfs de grootste helden hebben rust nodig

Na een dag vol avonturen op Glamping Greenfields Durbuy, is het tijd om te ontspannen. Deze glamping, op slechts enkele minuten van het park, biedt een
unieke ervaring waar comfort en natuurlijke charme samenkomen. Laat je onderdompelen in de rust van het bos en laad jezelf op in deze unieke omgeving.

 

et action

Klaar voor avontuur?

Durbuy en Adventure Valley park wachten op u voor een onvergetelijke lentevakantie. Tussen avontuur, natuur en gedeelde momenten belooft uw verblijf in de Ardennen rijk te zijn aan ontdekkingen en emoties. Boek nu om het avontuur met uw kinderen te beleven!

Reservering