Inbegrepen in de passen :

Maandag tot donderdag

32€ /pers

Tarief tijdens het weekend, op feestdagen en tijdens schoolvakanties

42€ /pers
Plaats
Adventure Valley Durbuy
bowling durbuy

Ontdek het plezier van bowlen in Durbuy.


Bowlen is een gezellige en toegankelijke groepsactiviteit waar iedereen van kan genieten.
Kom onze 10-baans bowlingbaan uitproberen met vrienden of familie.
Plezier verzekerd!

 

 

bowling durbuy

Ervaar urenlang plezier voor zowel jong als oud!

Voor de jongere bowlers zijn er automatische bumpers beschikbaar, waardoor ouders (zonder bumpers) en kinderen samen op dezelfde baan kunnen spelen. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al redelijk zelfstandig bowlen.

Om ervoor te zorgen dat je optimaal van je speeltijd kunt genieten, vragen we vriendelijk om op tijd te komen, zelfs 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Indien je onverhoopt wat later arriveert, zijn we genoodzaakt die verloren tijd af te trekken van je speeltijd. Dit doen we om de speeltijd van de spelers na jou te kunnen garanderen. In het geval van regen kan het druk zijn bij de receptie van de indoor, dus houd hier rekening mee. Bedankt voor je begrip.

We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen voor een fantastische speelervaring

 

indoor durbuy

Een waar paradijs voor binnen activiteiten 

Of het nu komt voor een lasergame, een restaurant of zelfs een indoor speelplaats, we bieden een waaier aan activiteiten voor een onvergetelijke dag met familie of vrienden. De bowlingbaan, te bereiken via parkeerplaats 2, kan afzonderlijk worden gereserveerd, los van andere activiteiten, of via onze indoorpas. De banen worden per uur verhuurd, en niet per spel. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om geen enkel moment van plezier te missen. Er is plaats voor maximaal 6 personen per baan.

 

 

De bowling bevindt zich in onze prachtige indoortempel, een nieuwe en hippe locatie met een prachtige bar en restaurant.  De bowling is toegankelijk via parking 2. Je hebt geen toegangsbandje voor het park nodig en je kan de bowling apart reserveren. 

De banen worden verhuurd per uur en dus niet per spel. Gelieve op tijd aanwezig te zijn. Op 1 baan kan je tot maximum 6 personen bowlen. 

Kids bowling party (<14 jaar)

Onbekommerd een verjaardagsfeestje organiseren? We bieden de feestvierders maar liefst 1 uur  bowling plezier! In deze formule zijn ook pannenkoeken of een pizza én 2 frisdranken voorzien. En om het extra feestelijk te maken is er voor de jarige ook een leuk geschenkje. 

Onze verjaardagsformules

Voorwaarden:

  • Minimum 6 kinderen
  • < 14 jaar