Inbegrepen in de passen :

Kinderen (< 12 jaar)

Prijs vanaf : 14€ /pers

Volwassenen (vanaf 12 jaar)

Prijs vanaf : 18€ /pers
Duur
25 min.
Plaats
Adventure Valley Durbuy
Maat
110.00 cm
laser game durbuy

Ben jij de beste sluipschutter? 
Kom dan snel onze dino lasergame ontdekken. 

Schakel elkaar uit en neem de overwinning mee naar huis. Speel in groep of ieder voor zich, hoe dan ook, amusement gegarandeerd! 

Lasergame is een activiteit waar iedereen aan kan deelnemen. Het is een spel waarbij je een ander probeert te raken en zelf zorg je er voor dat je niet geraakt wordt. Het team dat de meeste keren raakt en het minst geraakt wordt, wint het spel. 

Het spel duurt 25 minuten, het kan zijn dat je samen speelt onder vrienden en dat er andere mensen aanwezig zijn.

Op het parcours kom je ook robotten tegen met in het midden een lichtgevende cirkel. Wanneer je daar op schiet kan je extra punten winnen maar wees voorzichtig want zij hebben de mogelijkheid om terug te schieten waardoor je punten kan verliezen.

 

De lasergame bevindt zich in onze prachtige indoortempel, een gloednieuwe en hippe locatie met een prachtige bar en restaurant. De lasergame is toegankelijk via parking 2. Je hebt geen toegangsbandje voor het park nodig en je kan de lasergame apart reserveren.

Kids lasergame party (<12 jaar)

Ontdek onze verjaardagsformules

Voorwaarden:

  • Minimum 6 kinderen
  • Minimum 110 cm
  • < 12 jaar

Veiligheidsvoorschriften

Voor de lasergame heb je geen speciale uitrusting nodig.

Het is beter donkere kledij te dragen om geen al te makkelijk doelwit te zijn. Iedere speler is uitgerust met een Tagger van het type P90 die een onzichtbare infraroodstraal of een 100% laserstraal zonder gevaar afschiet.