Locatie
Adventure Valley Durbuy
Datum
9 juni 2021

Titre
Ontdek onze binnenactiviteiten voor jong en oud in onze gloednieuwe overdekte actietempel.

kidzone

Kidzone, avontuur voor de kindjes

Laat jullie kinderen enorm veel plezier maken in onze gigantische en gloednieuwe binnenspeeltuin. Rennen, klimmen, kruipen, glijden, spelen, nieuwe vrienden maken, ... Dit staat jullie kinderen onder de 12 jaar allemaal te wachten in de Kidzone!

Voor de kleinsten onder ons - tot en met 12 jaar oud

fast tag

Fast Tag : de grootste speeltuin van Europa

Verzamel zo veel mogelijk punten op je eigen polsband door op zoek te gaan naar verborgen lichtbakens in één van de 3 arena’s. Jouw arena bepaalt het soort obstakels dat je tegenkomt: fysieke uitdagingen, puzzels of speelse tests, de keuze is aan jou!

Met familie of vrienden - vanaf 8 jaar (of 1m10 onder begeleiding van een volwassene)

bowling

Bowling: de ideale sportieve ontspanning

Nodig familie of vrienden uit en daag elkaar uit in de sport waar fysieke kracht en precisie van uiterst belang zijn. Reserveer één van onze 10 bowlingbanen en wordt de beste bowler van de bende!

Met familie of vrienden - geschikt voor alle leeftijden

escape room

Escape Room: kunnen jullie ontsnappen?

Lukt het jullie om binnen de tijdslimiet alle puzzels op te lossen en alle codes te kraken? Teamwork, creativiteit en inzicht zijn de sleutels tot uw succes! Kies uit 6 verschillende thema’s met elk zijn eigen verhaal.

Met familie of vrienden - geschikt voor alle leeftijden

lasergame

Lasergame: het actiespel voor jong en oud

Laat je onderdompelen in het prachtige Jurassic-tijdperk en doe mee aan dit legendarische spel waar actie en avontuur op het programma staan. Verdien punten door je tegenstanders te raken met je laser en bescherm jezelf tegen hun schoten! Pas wel op, misschien kom je wel dinosaurussen tegen op je weg...

Met familie of vrienden - vanaf 8 jaar

Weet je niet wat te doen op je vrije dag?
De Adventure Pass bevat ook de Kidzone en Fast Tag. Profiteer van deze unieke kans om met familie of vrienden een onvergetelijke tijd te komen beleven en onze gloednieuwe overdekte activiteiten te ontdekken!
Boeking