Toegankelijk met een Adventure Day -of combi pas :

Kinderen (< 12 jaar)

Prijs vanaf : 22€ /pers

Volwassenen (vanaf 12 jaar)

Prijs vanaf : 27€ /pers
Duur
60 min.
Plaats
Adventure Valley Durbuy
Maat
1.10 m

Maak kennis met onze allernieuwste activiteit: Fast Tag.

Dit unieke spel wordt gespeeld in onze indoor actietempel met een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante en  een hoogte van 7 meter.. 

De Fast Tag wordt gespeeld in 3 verschillende spelarena’s waar spelers punten verzamelen door het vinden en aanraken van de speciale verlichte ‘tags’ die er verborgen zijn. De op die manier verzamelde punten worden tijdens het spel op de  speciale RFID-polsbandjes opgeteld, wat het extra spannend maakt. 

In zone 1 zijn strategie en mentale vaardigheden erg belangrijk omdat de tags verstopt zijn in puzzels. Zone 2 vergt conditie en durf om te tags te vinden en zone 3 biedt eerder ludieke obstakels zoals een ballenbad. De Fast Tag is  een unieke ervaring geschikt voor jong en oud!!  Uniek in België.

pictos fast tag

Prijs

Inbegrepen in de Adventure Pass en Fly Pass.

Ook mogelijk zonder pas aan:

<12 jaar: 22 € pp.
>12 jaar: 27 € pp.

Ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar; kinderen vanaf 110 cm enkel onder begeleiding van een volwassene. 

kalender

OPENINGSTIJDEN

Tijdens de schoolvakanties is de Fast Tag geopend van maandag tot zaterdag van 10 tot 22 uur en op zondag van 10 tot 20 uur. Buiten de schoolvakanties is de Fast Tag geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 16 tot 21 uur, woensdag van 11 tot 21 uur, vrijdag van 16 tot 22 uur, zaterdag van 10 tot 22 uur en zondag van 10 tot 21 uur.

Locatie

Toegang

Adventure Valley 

Route

Fast Tag

Fast Tag