Toegankelijk met een Adventure Day -of combi pas :

Prijs vanaf : 25€ /pers
Duur
60 min.
Plaats
La Fabrique - Adventure Valley Durbuy
Maat
1.10 m

Maak kennis met onze allernieuwste attractie:  de Fast Tag.

Dit unieke spel wordt gespeeld in onze indoor actietempel met een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante en  een hoogte van 7 meter.. 

De Fast Tag wordt gespeeld in 3 verschillende spelarena’s waar spelers punten verzamelen door het vinden en aanraken van de speciale verlichte ‘tags’ die er verborgen zijn. De op die manier verzamelde punten worden tijdens het spel op de  speciale RFID-polsbandjes opgeteld, wat het extra spannend maakt. De  TAG Active Technology staat immers garant voor extra strijd omdat de spelers zowel kunnen proberen om de eigen hoge score te verbeteren als om in groep te spelen of te strijden voor een plaats in de top van het klassement.

In zone 1 zijn strategie en mentale vaardigheden erg belangrijk omdat de tags verstopt zijn in puzzels. Zone 2 vergt conditie en durf om te tags te vinden en zone 3 biedt eerder ludieke obstakels zoals een ballenbad. De Fast Tag is  een unieke ervaring geschikt voor jong en oud!!  Uniek in België.

Prijs

Inbegrepen in de Adventure Pass 
Ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar; kinderen vanaf 110 cm enkel onder begeleiding van een volwassene. 

Als activiteit zonder pas, 25 € pp.

Propere schoenen verplicht.

kalender

OPENINGSTIJDEN

Tijdens de schoolvakanties is de Fast Tag geopend van maandag tot zaterdag van 10 tot 22 uur en op zondag van 10 tot 20 uur. Buiten de schoolvakanties is de Fast Tag geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 16 tot 21 uur, woensdag van 11 tot 21 uur, vrijdag van 16 tot 22 uur, zaterdag van 10 tot 22 uur en zondag van 10 tot 21 uur.

Localisation

Fast Tag

Fast Tag

Hoe kom je er aan?

Onthaal door de receptie van het Adventure Valley park.

Route

Alternatief