Toegankelijk met een Adventure Day -of combi pas :

  • 100‚ā¨ / kamer / uur
Duur
60 min.
Plaats
Rue Du Gibet 16 - 6940 Durbuy

De ontspannende én uitdagende groepsactiviteit voor families, vrienden en bedrijven.

Probeer uit één van onze 7 Espace Rooms te ontsnappen. Je krijgt maximaal 60 minuten de tijd om verschillende raadsels op te lossen en dat liefst zo snel mogelijk. Samenwerken is heel belangrijk. Sla de handen in elkaar en ontsnap dankzij jullie creativiteit, teamwork en logisch nadenken.
Iedere kamer is een ontdekking met een nieuw verhaal. De taal in de kamers is universeel.

*Gelieve 15 minuten op voorhand bij de activiteit aan te komen.

Kies uit onze 7 themakamers:

Nieuw 

Hartford Bank 

Als leider van een ervaren team inbrekers moet je de verschillende valkuilen zien te ontwijken, de beveiligingscodes van de "Hartford Bank" achterhalen en de beroemde Youkounkoun Diamant stelen.
Ben je tegen de taak opgewassen?

Max 5p / Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar

Sing Sing

Welkom in de duistere wereld van een psychiatrische gevangenis. Hoewel de plaats verlaten lijkt, is iedereen het erover eens dat er stemmen en klanken weerklinken tot diep in de vallei uit deze verlaten kelder. Blijf niet te lang binnen want je weet maar nooit!

Max 5p / Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar

Vintage Room

Jean Poussin, de  vorige eigenaar van het huis was een charmante en gecultiveerde man die veel succes had bij het vrouwelijke geslacht. Hij hield van raadsels en mysteries. Hij hield van sociale contacten maar soms verbleef de man uren, dagen alleen in zijn bureau. Wat was er zo belangrijk in die kamer?

Max 5p / Kinderen toegelaten

Twin’s Room

Ivan, journalist en Noé, bibliothecaris werken samen  aan een belangrijke  fraudezaak rond een zeer rijke man. Na een  reeks bedreigingen hebben ze het bewijsmateriaal verstopt in hun kamer. Ivan en Noé hebben je nodig om de waarheid te achterhalen.

Max 6p / Kinderen toegelaten

Graffiti room

Na vele reizen en avonturen over de hele wereld komt Adrien terug thuis bij zijn ouders. ‚Äės Avonds sluit hij zich op in zijn kamer en begint hij aan de hand van graffiti,¬†kunst,¬†codes en pictogrammen herinneringen op te halen aan verloren gedachten en twijfels. Maar wat heeft hij nu juist verloren?

Max 5p / Kinderen toegelaten

Save the world

Boris een scheikundige, gespecialiseerd ¬†in virussen komt in Belgi√ę terecht na de val van de muur. Hij hervat zijn werk en heeft ambitieuze plannen¬†Hij wil een universeel vaccin maken. Hij gaat in de fout en besmet zo de hele wereld en zichzelf. Kunnen jullie de wereld redden en het vaccin vinden? We rekenen erop.

Max 6p / Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar

Detective

Na een intensieve avondcursus Detective in een gerenommeerde school, is het vandaag het laatste examen. Nu is het hét moment om je te bewijzen. Je krijgt hulp van spionnen en detectives van over de hele wereld om de leider van een gevaarlijke bende van criminelen te vatten. Achterhaal zijn geheim en voorkom dat hij zijn volgende plan kan uitvoeren! 

Max 5p/ kinderen toegelaten (hulp van een volwassene wel vereist)

 

 

kalender

Dagelijks geopend tijdens de zomermaanden.

Locatie

De escape rooms bevinden zich Rue du Gibet 16 - 6940 Durbuy

*Gelieve 15 minuten op voorhand bij de activiteit aan te komen.

Escape Rooms

Escape Rooms