Versterk de samenhang van uw team bij Adventure Valley

Een sterke band opbouwen tussen de leden van uw bedrijf? Organiseer een teambuilding evenement!

Adventure Valley biedt u een reeks ludieke en vermakelijke activiteiten om de samenhang van uw team te versterken en de interne communicatie te verbeteren. Samen maken we een programma op dat het beste aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en de waarden van uw bedrijf weerspiegelt.

Raadpleeg onze B2B brochure aan

team building

Activiteiten à la carte of een gepersonaliseerd programma

Om het succes van uw teambuilding te garanderen, bieden wij een brede waaier van activiteiten aan: fast tag, escape room, zip-line, kajakken of zelfs hoogteparcours.

U kunt ook kiezen voor een all-inclusive en volledig aangepast pakket. Ontvangst van uw gasten, conferenties, lunch of borrel aan het eind van de dag, ons park is de ideale plaats en beschikt hiertoe over vele multifunctionele ruimtes die aan uw wensen kunnen worden aangepast.

Onze formules voor teambuilding

Ontdek onze teambuilding activiteiten die georganiseerd worden in het Adventure Valley park of in het historische stadscentrum van Durbuy.

Vraag naar een evenement op maat

Organiseer een unieke dag voor uw medewerkers! Contacteer het team van Adventure Valley Durbuy en ontvang een gepersonaliseerde offerte.

Vraag een offerte aan

Activiteiten aangepast aan uw team en uw doelstellingen

accrobranche

Sportieve activiteiten

 

Daag uw collega's uit met sportieve activiteiten die samenwerking en convivialiteit combineren. Ideaal om de competitiegeest te ontwikkelen en hechtere banden te creëren tussen de leden van uw organisatie.

restaurant durbuy

Ontspanning en ontdekking

 

Ontdek de kleinste stad ter wereld en zijn omgeving. Geniet van een wandeling of van een speelse schattenjacht door de smalle straatjes van Durbuy en versterk daarbij de samenwerking tussen en de samenhang van de groepsleden.

seminaire

Vergaderingen en conferenties

Heeft u een locatie nodig om uw medewerkers bijeen te brengen? Profiteer van de ruimtes en de faciliteiten waarover Adventure Valley beschikt om opleidingen, conferenties of interne vergaderingen met uw team te organiseren.

ville de durbuy

Werk aan de teamspirit van de groep in de groene omgeving van Durbuy

Wat is een betere plek om een sterke band binnen uw team op te bouwen dan in de ongerepte natuur van Durbuy?

Profiteer van de aangename omgeving van Adventure Valley Park om uw collega's beter te leren kennen buiten uw werkomgeving. Vergeet uw doelstellingen voor een dag of een kortverblijf en ontdek de Ourthevallei samen met uw team.

mockup b2b

Onze B2B brochure

 

Ontdek meer over onze B2B diensten en pakketten. Voor meer informatie over ons teambuilding aanbod, aarzel niet om contact op te nemen met ons team.

Download de brochure

Wilt u uw volgende teambuilding evenement organiseren bij Adventure Valley Durbuy?

 

Contacteer nu ons team en vraag uw gratis offerte aan.

Contacteer ons

Enkele getuigenissen

Ik wil je nog eens bedanken voor de leuke teambuilding! We hadden een toffe tweedaagse in Durbuy en werden goed gesoigneerd. Het was een ontdekking om al die nieuwe initiatieven te zien daar!

Veel succes verder en tot een volgende.

Aluvision

 

L’encadrement à l’Adventure Valley était au top ; le catering super.

L’expérience culinaire au Sanglier des Ardennes et à la Brusserie … quel régal, j’en ai encore l’eau à la bouche.

La chambre très très bien.

Une chouette expérience l’escape room et on a même réussi à motiver les plus réticents.

Bref, un séjour à 100% réussi!!

Fabienne Wees

- Inter Holding - 

Het was een fantastische dag afgelopen ! Het zonnetje was vanaf 's middags flink van de partij en tel daarbij goed georganiseerde leuke activiteiten en ter afsluiting heerlijk eten! 

Hele goede organisatie, fijne samenwerking met jou en de collega's ter plaatse.

Wij komen graag terug

Martine J. 

- Tempo Team - 

 

Onze klantreferenties