Prijs vanaf : 10€ /pers

Volwassenen

Prijs vanaf : 15€ /pers
Plaats
Barvaux-sur-Ourthe
Vertrek - Aankomst
Min. 8 jaar
Duur
30 min.

Een spannend, grappig en competitief spel met lasergeweren? Schakel elkaar uit en neem de overwinning mee naar huis. Speel in groep of ieder voor zich, hoe dan ook, amusement gegarandeerd! 

Het spel

Er zijn verschillende spelformules mogelijk. Je krijgt de uitleg van de verantwoordelijke en hij zorgt ook voor het startsein. Het spel begint wanneer je de sirene van je lasergeweer (P90) hoort en de kleur van de lader verandert in die van je ploeg.

Het spel duurt 25 minuten. Op het einde van het spel zal je geweer een geluid maken en zal de lader stoppen met knipperen. Wanneer alle wapens binnen zijn zal de verantwoordelijke jullie scores opvragen.

Het principe van het spel is om zoveel mogelijk tegenstanders te raken door te mikken op de geweren van tegenspelers. De munitie kost 2 punten en is ongelimiteerd zodat je de hele partij kunt uitspelen.

Indien je beslist in ploeg te spelen heb je de mogelijkheid om maximum 3 teams te vormen, iedere ploeg heeft zijn eigen kleur, die te herkennen is aan een rode, groene of blauwe armband. Wanneer je schiet op iemand van uw eigen ploeg verlies je punten voor munitie maar win je er geen bij.

Op het parcours kom je ook StarWarsrobotten tegen met in het midden een lichtgevende cirkel. Wanneer je daar op schiet kan je extra punten winnen maar wees voorzichtig want zij hebben de mogelijkheid om terug te schieten waardoor je punten kan verliezen.


Geniet en verleng je uitstap of verblijf in Durbuy. Bij een lasergame reservatie ontvang je een  wit bandje waarmee je gratis toegang hebt tot het park, de speeltuin en Bar'Bru met zijn prachtig terras. 

Beveiliging Info

Voor de lasergame heb je geen speciale uitrusting nodig.

Het is beter donkere kledij te dragen om geen al te makkelijk doelwit te zijn. Iedere speler is uitgerust met een Tagger van het type P90 die een onzichtbare infraroodstraal of een 100% laserstraal zonder gevaar afschiet.

 

kalender


OPENINGSUREN :

JULI - AUGUSTUS
Open iedere dag van 11u00 tot 19u00

APRIL - MEI - JUNI - SEPTEMBER - OKTOBER
Open ieder weekend en op feestdagen van 11u00 tot 18u00
Mogelijkheid om doordeweek te komen met minimaal 20 personen en alleen op reservatie

NOVEMBER - DECEMBER - JANUARI - FEBRUARI - MAART
Open ieder weekend en op feestdagen van 11u00 tot 17u00
Mogelijkheid om doordeweek te komen met minimaal 20 personen en alleen op reservatie.

 

Plaats

Lasergame

Lasergame

Barvaux