Toegankelijk met een Adventure Day -of combi pas :

Kinderen (< 12 jaar)

Prijs vanaf : 12€ /pers

Volwassenen (vanaf 12 jaar)

Prijs vanaf : 16€ /pers
Duur
30 min.
Plaats
Adventure Valley Durbuy
Age
8

Ben jij de beste sluipschutter? 

Kom dan snel onze nieuw dino lasergame ontdekken. 

Schakel elkaar uit en neem de overwinning mee naar huis. Speel in groep of ieder voor zich, hoe dan ook, amusement gegarandeerd! 

Lasergame is een activiteit waar iedereen aan kan deelnemen. Het is een spel waarbij je een ander probeert te raken en zelf zorg je er voor dat je niet geraakt wordt. Het team dat de meeste keren raakt en het minst geraakt wordt, wint het spel. 

Het spel duurt 25 minuten. 

Op het parcours kom je ook robotten tegen met in het midden een lichtgevende cirkel. Wanneer je daar op schiet kan je extra punten winnen maar wees voorzichtig want zij hebben de mogelijkheid om terug te schieten waardoor je punten kan verliezen.

De lasergame bevindt zich in onze prachtige indoortempel, een gloednieuwe en hippe locatie met een prachtige bar en restaurant. De lasergame is toegankelijk via parking 2. Je hebt geen toegangsbandje voor het park nodig en je kan de lasergame apart reserveren.

Kids lasergame party (<12 jaar)

Is uw kind binnenkort jarig? Wij bieden hem en zijn gasten niet minder dan 30 minuten lasergame plezier! Deze formule omvat ook pannenkoeken of ijs en twee frisdranken. Voor de gelegenheid krijgt het jarige kind een leuke verrassing cadeau!

Onze verjaardagsformules

Voorwaarden:

  • Minimum 6 kinderen
  • Minimum 8 jaar oud
  • Minimum 110 cm
  • < 12 jaar

Veiligheidsvoorschriften

Voor de lasergame heb je geen speciale uitrusting nodig.

Het is beter donkere kledij te dragen om geen al te makkelijk doelwit te zijn. Iedere speler is uitgerust met een Tagger van het type P90 die een onzichtbare infraroodstraal of een 100% laserstraal zonder gevaar afschiet.

 

kalender

Weekend, feestdagen en vakanties vanaf 10u. Weekdagen op reservatie via de site.

Lasergame

Lasergame