maandag tem donderdag

Vanaf 25€ max. 6p per baan, huur schoenen inbegrepen 

vrij - zat - zon

Vanaf 30€ max. 6p per baan, huur schoenen inbegrepen 

Plaats
Adventure Valley Durbuy

Bowlen is een gezellige en toegankelijke groepsactiviteit waar iedereen plezier aan beleeft. Kom onze gloednieuwe 10-banen bowling  testen met vrienden of familie.  Plezier gegarandeerd.

De bowling bevindt zich in onze prachtige indoortempel, een gloednieuwe en hippe locatie met een prachtige bar en restaurant.  De bowling is toegankelijk via parking 2. Je hebt geen toegangsbandje voor het park nodig en je kan de bowling apart reserveren. 

Voor  kinderen zijn er automatische bumpers, zodat ouders (zonder bumper) en kinderen samen op 1 baan kunnen spelen.  Kinderen vanaf een 5 jaar kunnen redelijk zelfstandig bowlen. 

De banen worden verhuurd per uur en dus niet per spel. Op 1 baan kan je tot maximum 6 personen bowlen. 

Kids bowling party (<14 jaar)

Onbekommerd een verjaardagsfeestje organiseren? We bieden de feestvierders maar liefst 1 uur en 30 minuten  bowlingplezier! In deze formule zijn ook pannenkoeken of een ijsje én 2 frisdranken voorzien. En om het extra feestelijk te maken is er voor de jarige ook een leuk geschenkje. 

Onze verjaardagsformules

Voorwaarden:

  • Minimum 6 kinderen
  • < 14 jaar

kalender

OPENINGSTIJDEN

Tijdens de schoolvakanties en het weekend is de bowling dagelijks geopend van 12u t/m 22u. Buiten de schoolvakanties is de bowling geopend van maandag tot vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur (op woensdag vanaf 14u) en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

Bowling

Bowling