TEAMBUILDING: EEN UNIEKE ERVARING IN DURBUY

Bied uw medewerkers een teambuilding op maat aan en stimuleer hun resultaten!

Wilt u de prestaties van uw medewerkers verbeteren, de groepscohesie en de communicatie binnen uw bedrijf versterken? We creëren een op maat gemaakt teambuilding programma om aan uw doelstellingen en verwachtingen te voldoen. Gelegen aan de poorten van Durbuy, is Adventure Valley een broedplaats voor groepsactiviteiten: wandelen, klimmen, kajakken of zelfs escape games. In lijn met de waarden van uw bedrijf ontwerpen we ook op maat gemaakte teambuilding games en -activiteiten. Klaar om teamspirit van uw team te herontdekken in een prachtige natuurlijke omgeving? Uw teambuilding evenement wacht op u!

Image
teambuilding team

Een teambuilding ervaring op maat van uw bedrijf

Het organiseren van een teambuilding evenement voor uw medewerkers is een uitstekende manier om hun belang binnen het bedrijf te benadrukken. Door deel te nemen aan verschillende challenges en door het vormen van nieuwe teams onder de deelnemers wordt de teamgeest zeker aangewakkerd. 

Bij Adventure Valley bieden wij u een teambuilding verblijf aan, aangepast aan uw bedrijf en gericht op uw doelstellingen. Ons flexibele en creatieve team van instructeurs zal u begeleiden bij uw op maat gemaakte teambuilding programma. Onze toegevoegde waarde? Wij passen ons voortdurend aan om u een teambuilding programma aan te bieden dat aan uw verwachtingen voldoet en dat overeenstemt met de filosofie van uw bedrijf.

Versterking van de samenhang van de groep en de solidariteit tussen de werknemers

Wilt u het vriendschapsgevoel tussen collega’s ontwikkelen en uw medewerkers nog meer deel laten uitmaken van uw bedrijf ? Onze teambuilding activiteiten ontwikkelen het menselijke aspect van elke medewerker. Ver van hun werkomgeving kunnen alle deelnemers zich dus volledig laten gelden en hun plaats in het team vinden. 

Doe de afvaart van de Ourthe in groep en geniet van het gezang van de vogels van de provincie Luxemburg. Beklim de Via Ferrata en pas je aan het ritme van elke persoon aan en neem je shot adrenaline tijdens een indrukwekkende vrije val. Deel 's avonds je emoties en moeilijkheden met de rest van de groep rond een knapperend houtvuur.

Image
4 collegas met drink

Verbeter de communicatie en de teamgeest onder de medewerkers

Teambuilding is zeer effectief in het veranderen van werkgewoontes en het verbeteren van de organisatie en prestaties van medewerkers in een nieuwe omgeving. Bij Adventure Valley bieden we veel uitdagende spellen en activiteiten voor uw medewerkers aan.  

Verdeeld in verschillende teams zullen de deelnemers tijdens de teambuilding leren hoe ze samen kunnen werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Taakverdeling, communicatie, vertrouwen en snelheid zijn essentieel om je team naar de overwinning te leiden!

Veel buitengewone activiteiten voor uw medewerkers in Durbuy!

Ons avonturenpark en het arrondissement Marche-en-Famenne vormen een ideale omgeving voor het creëren van activiteiten die verband houden met de natuur. Ons team, een echt klein evenementenbureau, heeft van deze buitengewone plek gebruik gemaakt om een rijk aanbod aan teambuilding activiteiten voor bedrijven te creëren.   

Schattenjacht, escape games, sportactiviteiten, uitdaging: verbeter uw groepscohesie dankzij ludieke spelletjes. Het is een natuurlijke manier om de band met de bedrijfscultuur te versterken en tegelijkertijd een frisse wind te laten waaien onder uw medewerkers.

Image
mtb adventure valley

Onze speciale teambuilding activiteiten

Om bedrijven de best mogelijke ervaring te bieden, hebben we verschillende speciale teambuilding activiteiten gecreëerd.

  • Adventure Games: neem deel aan leuke buitensporten met je team. Duur: 1/2 dag.

  • Fun Games: ga verschillende challenges aan en behaal de overwinning voor de andere teams. Duur: 2 uur.

  • City Games: neem deel aan leuke spelletjes (ontsnappingsspel, schattenjacht, enz.) in de "oude stad van Durbuy". Duur: 2 uur.

  • Durbuy Experience: ontdek Durbuy en zijn geheimen in het gezelschap van een gids tijdens een spannende wandeling. Duur: 2 uur.

Elke speciale teambuilding is ontworpen voor minimaal 20 personen.

Spelletjes, sportieve uitdagingen, challenges: ons complete aanbod aan activiteiten

Teambuilding activiteiten zijn niet de enige die in ons avonturenpark worden aangeboden. Ons teambuilding team kan al onze milieuvriendelijke activiteiten in uw programma integreren. Elke uitdaging wordt zorgvuldig gekozen om de doelstellingen van uw teambuilding te bereiken.    

Werk samen en communiceer duidelijk om binnen de tijd uit onze Escape Room te ontsnappen. Test uw fysieke vaardigheden in het Challenge Park of maak een wandeling langs de Ourthe tijdens de Nature Walking Challenge. Free fall, lasergame, Via Ferrata (klimparcours), klimbos: wat het doel van uw teambuilding ook is, wij hebben de activiteit die u nodig heeft!

Het grootste avonturenpark van België en het kleinste stadje ter wereld  

Adventure Valley ligt dicht bij Durbuy, in de buurt van het station van Barvaux en heeft een strategische geografische ligging. We organiseren teambuilding evenementen voor bedrijven uit heel Vlaanderen, Wallonië en Brussel, kortom voor heel België. Ons park ligt ook op minder dan 1 uur rijden van Frankrijk, Luxemburg, Vlaanderen en zelfs Nederland.

We hebben een grote parking tegenover de receptie en ook een GPP-parking. Aarzel dus niet om ons te bezoeken met al uw medewerkers om te profiteren van deze prachtige plek. Maak van de gelegenheid gebruik om Durbuy te ontdekken, een dorp met slechts enkele honderden inwoners dat in 1331 door koning Jan van Bohemen het statuut van stad kreeg.

Image
parc adventure valley

Ontdek Adventure Valley: een warme plek waar vriendschap de orde van de dag is.

Ons avonturenpark profiteert van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving van de Ardennen. Het is deze rustgevende omgeving die de organisatie van gevarieerde sportactiviteiten en innovatieve teambuilding evenementen mogelijk maakt. Tussen de rotswanden, de uitdagende grot, de landelijke bossen en de rivier de Ourthe, biedt Adventure Valley tal van activiteiten in harmonie met de natuur.  

Ons team van monitoren past zich aan uw behoeften aan om u de best mogelijke teambuilding ervaring te bieden. Naast de buitenactiviteiten biedt het park u verschillende vergaderzalen aan die zijn uitgerust met audiovisuele apparatuur. Met onze talrijke verblijfsmogelijkheden kunt u uw teambuilding nog wat meer personaliseren. Bied uw team een verblijf aan in een luxe hotel, chalet, bungalow of villa, of kies voor de comfortabele glamping, dicht bij de natuur.

Breng uw werknemers op andere gedachten gedurende een volledig weekend.

De organisatie van een teambuilding moet zorgvuldig worden voorbereid en uitgevoerd om uw doelstellingen te bereiken en tegelijkertijd de deelnemers tevreden te stellen. Hier is een voorbeeld van een eendaags teambuildingevenement:

  • 9 uur: wij verwelkomen uw team met een uitgebreid ontbijt en maken u wegwijs in uw accommodatie.
  • 10 uur 's ochtends: uw medewerkers werken aan de samenhang en vastberadenheid van hun team in een wild avonturenspel.
  • 12:30 uur: u geniet van onze inbegrepen maaltijd of lunch in een van onze partnerrestaurants.
  • 14u: je neemt deel aan de teambuilding treasure hunt in de straten van het oude Durbuy.
  • 17.00 uur: sluit uw teambuilding af met een welverdiend slotdrankje.

Een volledig zelfbeheer van uw Teambuilding

U bent bedrijfsdirecteur of manager en u wilt een teambuilding organiseren om de samenhorigheid van het team te verbeteren en de prestaties van uw medewerkers te stimuleren? Onze verkoopexperts op het gebied van teambuilding en evenementen voor professionals komen graag bij u langs. Deze vergadering zal ons toelaten om uw doelstellingen beter samen te stellen en een teambuilding evenement op maat van uw bedrijf te creëren.

Eenmaal ter plaatse neemt ons « Event » team het over. Flexibel en attent zullen ze u gedurende uw dag of weekend begeleiden. Ze zijn verantwoordelijk voor de organisatie van activiteiten, het vormen van teams, vervoer tussen evenementen, enz. Een ruime keuze aan catering, met respect voor de verschillende diëten binnen uw team, wordt u ook voorgesteld. Wij zorgen voor alles, u hoeft alleen maar te genieten van uw teambuilding.  

Ben je verleid door het teambuilden? Vraag gratis een online offerte aan en sluit u aan bij de vele bedrijven die ons hun vertrouwen hebben geschonken. Laten we samen bouwen aan de toekomst van uw bedrijf!