Locatie
Rue de Rome 1, 6940 Durbuy
Datum
Van 01.05 tot 30.10
Jaar
Vanaf 5 jaar

Ga op een kajakavontuur in Durbuy

Vanaf 1 mei 2024, stort jezelf in een onvergetelijke kajakexpeditie op de Ourthe. Deze seizoensgebonden activiteit in Durbuy biedt je de uitzonderlijke kans om de verborgen pracht van de Ardennen per kajak of kano te ontdekken.

kayak

Peddel door de Ourthe-vallei in een kajak

Doe met ons mee voor een kajak- of kanotocht op de Ourthe. Ontdek samen prachtige landschappen met je familie en deel onvergetelijke momenten op het water. Onze kajak- en kanoroutes zijn veilig en geschikt voor alle leeftijden, en bieden een geweldige kans om plezier te hebben terwijl je de omliggende natuur verkent. Het is de perfecte activiteit om blijvende herinneringen te creëren met het gezin, in een uitzonderlijke omgeving.

Kayak

Praktische informatie

  • Data: Opening op 1 mei 2024. Beschikbaar tot oktober.
  • Tijden: Vertrekken vinden plaats van 11u tot 15u op weekdagen, en van 11u tot 16u in het weekend en op schoolvakantiedagen (afhankelijk van de weersomstandigheden).
  • Prijzen: Eenpersoonskajak - €29, Tweepersoonskajak - €50.
  • Uitzonderlijke Sluiting: Vanwege onze toewijding aan uw veiligheid, kunnen kajak- of kanotochten worden opgeschort bij slechte weersomstandigheden. Raadpleeg onze website of neem contact met ons op vóór uw bezoek voor real-time updates.
Meer informatie

 

 

Boek uw kajakavontuur bij Adventure Valley Durbuy
Reserveer uw kajaktocht online en maak u klaar om de Ardennen op een geheel nieuwe manier te ontdekken.
Reserveer