Comfort
Luxe
Capaciteit
66 personen
Aantal kamers
26 kamers
Voorzieningen
Rookvrije kamers
Betaald parking
Gratis WiFi

Description

Hotel Le Sanglier des Ardennes voorstellen hoeft allang niet meer. Dit neemt niet weg dat er sinds de oprichting 65 jaar geleden heel wat is veranderd. Voortbouwend op het succes van Le Sanglier des Ardennes werd het hotel onlangs schitterend gerenoveerd.

Op een uur en een kwartiertje van Brussel en op een boogscheut van de mooiste golfterreinen van Europa  is deze historische en gastronomische  site , een uitgelezen plek om gezond tot rust te komen te midden van een prachtige groene omgeving

Le Sanglier des Ardennes biedt een buitengewoon kader voor een romantisch verblijf of, waarom ook niet, om het imago van uw bedrijf een boost te geven, uw klanten eens lekker te verwennen of uw medewerkers te motiveren. Het is een unicum in hartje Durbuy, het kleinste stadje ter wereld.

Nieuwe kamers en een nieuw welnesscentrum, een nieuw gastronomisch restaurant, nieuwe seminarie-, receptie- en banketzalen, een nieuwe Brasserie, een nieuwe bar en een nieuw rokerssalon en niet-rokerssalon, typeren Le Sanglier des Ardennes ten voeten uit!

Localisation

In het hartje van Durbuy

Sanglier des Ardennes

Sanglier des Ardennes

Tarifs

Sanglier des Ardennes
Seizoen
Veranderlijk prijs. Bedankt om onze online configurator te checken
Weekend prijs
0€
Midweek prijs
0€
Week prijs
0€