Adventure Valley biedt een ruim aanbod aan activiteiten en mogelijkheden om een perfecte meerdaagse sportklassen te organiseren.

  • Reserveer een all in verblijf  op de glamping. Deze bevindt zich op wandelafstand van Adventure Valley. Je logeert er in prachtig ingerichte tenten op een unieke locatie. We verzorgen het verblijf, de sportactiviteiten en de maaltijden. Leerlingen krijgen toegang tot een waaier aan activiteiten in het park en de omgeving. We helpen je graag met het samenstellen van een uitdagend programma. Prijzen vanaf 146 € voor 3 dagen en 2 nachten, maaltijden en 4 sportactiviteiten inbegrepen.
  • We verhuren verschillende vakantiehuizen voor groepen zoals La Savoyarde of het Sporthouse. Ook hier kunnen we een programma op maat samen stellen. De maaltijden kunnen vanuit Adventure Valley geleverd worden, leerlingen en leerkrachten staan  zelf in voor de organisatie en de afwas. Verschillende formules zijn mogelijk. 

Programma's op maat zoals een trekking, teambuilding of overlevingscursus met een uitdagend en/of origineel concept zijn mogelijk in samenspraak.