De beste zomeractiviteiten zijn te vinden bij Adventure Valley! 

Elk jaar trekt de stad Durbuy toeristen van over de hele wereld aan. Of het nu voor een weekend of een langer verblijf is, het is een van de meest populaire bestemmingen in de Ardennen. Heb je je vakantie in Durbuy nog niet gepland? Hier is onze selectie van onmisbare activiteiten in de regio die geschikt zijn voor het hele gezin in 2024.

Image
labyrinthe durbuy

Het Labyrint van Durbuy : Geniet van een moment met het gezin

Het Labyrint van Durbuy is terug voor de editie van 2024! Ontdek het circus van de beroemde familie Roulutto met 5 verbluffende shows in een prachtige natuurlijke omgeving! Van 13 juli tot 6 oktober 2024 kun je spelen in een 100% natuurlijke omgeving.

Dit magische avontuur voor jong en oud vindt plaats in een maïsveld van 11 hectare! Met zijn 10 km aan paden, leuke shows en gekke acteurs trekt deze attractie elke zomer meer dan 70.000 bezoekers.

Het Labyrint van Durbuy ligt op 5 minuten van het centrum van Durbuy. Met de auto, de trein, te voet of met de fiets, alle wegen leiden naar het labyrint! Bereid je bezoek voor. Bereid je bezoek voor.

Maak een stop bij de Circus Summer Bar, het restaurant van het Labyrint!

Deze zomer opent de ‘Circus Summer Bar’ zijn deuren om 10 uur voor een spectaculaire ervaring geheel in circusthema!

De kers op de taart? De toegang is gratis voor iedereen, zelfs als je besluit het labyrint niet te verkennen.

Image
petit train durbuy

Ontdek de oude stad met de toeristentrein

Verken de pittoreske stad Durbuy en zijn geschiedenis aan boord van de toeristentrein. Aan het einde van de rit kun je genieten van een prachtig uitzicht vanaf het uitkijkpunt. Een zeer instagrammable hotspot, ook toegankelijk te voet, met de fiets of motor.

Info & reservering

 

Beleef spannende momenten bij Adventure Valley!

Beleef een unieke dag met het gezin of met vrienden in het Adventure Valley park. Ontdek onze talrijke buitenactiviteiten in de natuurlijke en ongerepte omgeving van Durbuy en zijn regio. Boomklimmen, speeltuin, kajaktocht, nettenparcours of via ferrata, het is een unieke ervaring voor alle leeftijden en niveaus. Adventure Valley biedt ook tal van indooractiviteiten (Laser Game, Escape Room, Bowling, Fast Tag & Kidzone).

Image
kayak durbuy

Een kajaktocht langs de Ourthe

Op zonnige dagen is een kajaktocht langs de Ourthe een van de populairste activiteiten om met het gezin of vrienden te doen. In een eenpersoons- of tweepersoonskajak ontdek je de Ourthevallei in je eigen tempo over een afstand van 4 of 8 km.

Let op: Zelfs in het hoogseizoen kan het weer onvoorspelbaar zijn. Overmatige regen of droogte kan de rivier onbegaanbaar maken. Controleer de situatie voor je vertrek.

Plan vandaag nog je gezinsdagje in Durbuy!

Reserveer je tickets

Image
famille adventure valley