Plan je bezoek vooraf en reserveer een overnachting

En als we nu eens zouden glampen in Adventure Valley ?

Eindelijk iedereen is overeengekomen, jullie gaan een paar dagen naar Adventure Valley te Durbuy in de Ardennen. Jullie kunnen genieten van een prachtig uitzicht, sportactiviteiten en jullie kunnen iedereen vertellen dat jullie de vakantie hebben doorgebracht in het kleinste stadje te wereld. Maar waar gaan jullie de nacht doorbrengen? Niet gemakkelijk om een aangepaste plek te vinden waar de kinderen kunnen vrij zijn en waar jullie kunnen genieten van de rust met het beste comfort. Wij hebben de perfecte oplossing voor u! Wat als u nu eens op de glamping verblijft ?

Waarvoor staat de glamping ?

Glamping staat voor zowel glamour als camping, een nieuwe trend voor outdoor verblijf afkomstig van de U.S.A waar de trend al bestaat sinds 2007. De glamping is gemaakt voor mensen die van natuur houden maar toch ook graag wat comfort hebben en liever niet in een gewone tent of caravan willen overnachten. Een klasse camping die gezinnen heel tevreden maakt, waarbij de kinderen opgewonden zijn met het idee dat ze gaan camperen en ouders die verheugd zijn op een comfortabele en luxueuse tent. Iedereen is tevreden !

Glamping - park is een uitzonderlijke ervaring

Adventure Valley is een park vol diverse activiteiten, << natuur & avontuur >> met veel mogelijke ervaringen: stel je een plek voor waar je kan kayakken, lasergamen, de grotten ontdekken, rotsen beklimmen en nog zo veel meer! Een mooi en vol programma waar u meerdere dagen van kunt genieten, dus gun uzelf een goede nachtrust in onze glamping, om de dag erna weer op hetzelfde elan verder te gaan. Alles waarvan u kon dromen. Een topverblijf met alle comfort en luxe op wandelafstand van ons park. Wat heeft u meer nodig ?

Shaka tent of Bali tent ?

Aan u om te kiezen wat u het beste past!

Het Glamping terrein van Durbuy biedt u meerdere mogelijkheden aan. Wij stellen u twee verblijven voor :

De Shaka tent

De Shaka tent is ideaal voor gezinnen van 4 personen. Rustig en comfortabel in een ruimte van 50m². Mooi gelegen met een prachtig uitzicht op onze ardeense streek. Deze tent bevat een kamer met een dubbel bed en twee stapelbedden, een badkamer met een wc, een bad of douche en een privé parking.

Meer informatie

De Bali tent

De bali tent is meer voorzien voor mensen die comfort willen in hun tent maar die meer met hun gedachten op de camping zitten. Er is geen badkamer in de tent maar een sanitaire blok die voorzien is in het park. Deze tent heeft een oppervlakte van 25m³ en wordt aangepast aan de voorziene hoeveelheid personen. De capaciteit van de tent bedraagt: 4 personen -1 dubbel bed en 1 stapelbed, 6 personen - 3 stapelbedden, en ten laatste 8 personen - 4 stapelbedden.

Meer informatie

U heeft het begrepen, de glamping heeft voor ieder wat wils. Adventure valley heeft alles wat u nodig heeft. Een klein extratje: elke tent heeft een Afrikaanse karakter, een echte reis wanneer u de deur opendoet. Twijfel niet en boek nu op onze site.

Reserveer nu !