Plan je bezoek vooraf en reserveer een overnachting

Het verkennen van Adventure Valley Durbuy is op zich al een avontuur, maar soms is één dag niet genoeg om alles te ontdekken. Waarom zou u de ervaring niet verlengen met een nacht in glamping?

Moeilijk om het park in één dag te voltooien? En als we nu eens zouden glampen in Adventure Valley ?

Eindelijk iedereen is overeengekomen, jullie gaan een paar dagen naar Adventure Valley te Durbuy in de Ardennen. Jullie kunnen genieten van een prachtig uitzicht, sportactiviteiten en jullie kunnen iedereen vertellen dat jullie de vakantie hebben doorgebracht in het kleinste stadje te wereld. 

Maar waar gaan jullie de nacht doorbrengen? Niet gemakkelijk om een aangepaste plek te vinden waar de kinderen kunnen vrij zijn en waar jullie kunnen genieten van de rust met het beste comfort. Wij hebben de perfecte oplossing voor u! Wat als u nu eens op de glamping verblijft ?

glamping durbuy

 

Waarvoor staat de glamping ?

Glamping staat voor zowel glamour als camping, een nieuwe trend voor outdoor verblijf afkomstig van de Verenigd Koninkrijk waar de trend al bestaat sinds 2007. De glamping is gemaakt voor mensen die van natuur houden maar toch ook graag wat comfort hebben en liever niet in een gewone tent of caravan willen overnachten. Een klasse camping die gezinnen heel tevreden maakt, waarbij de kinderen opgewonden zijn met het idee dat ze gaan camperen en ouders die verheugd zijn op een comfortabele en luxueuse tent. Iedereen is tevreden !

Een overnachting in de glamping van Adventure Valley: een unieke en buitengewone ervaring

Adventure Valley is een park vol diverse activiteiten, << natuur & avontuur >> met veel mogelijke ervaringen: stel je een plek voor waar je kan kayakken, ziplinen, de grotten ontdekken, rotsen beklimmen en nog zo veel meer! 

Een mooi en vol programma waar u meerdere dagen van kunt genieten, dus gun uzelf een goede nachtrust in onze glamping, om de dag erna weer op hetzelfde elan verder te gaan. Alles waarvan u kon dromen. Een topverblijf met alle comfort en luxe op wandelafstand van ons park. Wat heeft u meer nodig ?

greenfields glamping

 

Confortabele tenten midden in de natuur

Het vakantiepark Greenfields biedt 6 soorten tenten aan: de Miracle, Dreamlodge, Cocoon Deluxe, Cocoon, Safari & Experimentele tenten. Aan u de keuze!

comparatif tentes

 

Reserveer uw Adventure Stay pass voor een avontuurlijk verblijf

Voor een zorgeloze ervaring, kies voor de Adventure Stay pass, die toegang tot het park en een overnachting in de glamping combineert. Ontdek deze innovatieve manier om avontuur te beleven, met al het comfort van luxe accommodatie midden in de natuur.

Reserveer uw pass