Adventure Valley Durbuy, een natuurlijke omgeving voor een  complete verandering van omgeving

 

Op zoek naar de ideale plek om een dynamische en verkwikkende teambuilding te organiseren? De Ardennen, en met name Durbuy, bieden een uitzonderlijk natuurlijk kader voor een totale verandering van omgeving. Dompel je medewerkers onder in een ongerepte natuur, vol spannende avonturen en ontspanningsmomenten, en versterk het teamgevoel in een inspirerende omgeving.

Image
team building durbuy

Team Building activiteiten in het hart van de natuur

 

#1 - Boomklimmen en tokkelbanen

Daag je teams uit met klimparcours aangepast aan alle niveaus. Omringd door grote bomen zijn de parcoursen voorzien van hangbruggen, apenbruggen en tokkelbanen die garant staan voor een spannende ervaring. Met deze activiteit daag je jezelf uit, vertrouw je op je teamgenoten en beheers jezelf van je stress.

 

#2 - Kajakken op de Ourthe

Een wateravontuur op de Ourthe? Deze activiteit bevordert teamwork, communicatie en vertrouwen, terwijl je geniet van prachtige landschappen en een verfrissende ervaring.

 

#3 - Sportieve uitdagingen en teamcompetities

Organiseer sportieve uitdagingen en teamcompetities om de competitieve geest en teamcohesie te stimuleren. Bied activiteiten aan zoals mountainbiken, hindernisbanen of verschillende sporttoernooien. Deze uitdagingen bevorderen samenwerking, doorzettingsvermogen en teamgeest in een speelse en dynamische omgeving.

Image
ruelles durbuy

Teambuildingactiviteiten in het hart van Durbuy

 

#1 - Oriëntatieloop “Durbuy Discovery”

De prachtige regio van Durbuy is perfect voor een ontdekkingswandeling langs zijn schatten en erfgoed. Onderweg geniet je van een culinaire pauze en lokale producten proeven. Deze activiteit nodigt teamleden uit om samen een verfrissend moment te delen, ver weg van hun professionele omgeving.

 

#2 -  Speurtocht "Durbuy City Game"

Organiseer een leuke speurtocht in het historische stadscentrum van Durbuy. Verdeeld in teams moeten je medewerkers raadsels oplossen en verborgen aanwijzingen in de stad vinden. Deze leuke competitie versterkt het teamgevoel, hun gevoel voor richting en hun vermogen om samen te werken in een speelse omgeving.

 

Accommodatie en vergaderruimtes

Adventure Valley Durbuy biedt een verscheidenheid aan accommodaties aangepast aan je teambuilding, van comfortabele chalets tot luxe safaritenten. Deze accommodaties creëren een vriendelijke sfeer die bevorderlijk is voor informele uitwisselingen tussen collega's. Daarnaast zijn er vergaderruimtes en conferentiezalen beschikbaar voor werksessies, brainstormsessies en trainingen.

 

Catering en receptie

Adventure Valley Durbuy biedt veelzijdige eetgelegenheden en receptieruimtes waar je kan ontspannen en dineren na een dag vol activiteiten. Of je nu wilt genieten van een lunch op het terras van Bar'Bru of wilt genieten van een gezellig diner in de warme ambiance van La Fabrique, verschillende opties zijn mogelijk opties. Onze restaurants bieden heerlijke gerechten met nadruk op lokale en seizoensgebonden producten van hoge kwaliteit.

 

Onze restaurants en zalen

Image
team building durbuy

Momenten van ontspanning en gezelligheid

Gun je  medewerkers momenten van ontspanning om sociale banden en gezelligheid te bevorderen. Organiseer thema-avonden, buitenbarbecues of ontspanningsmomenten in de natuur. Deze gezellige momenten helpen om positieve herinneringen te creëren, interpersoonlijke relaties te versterken en een harmonieuze werkomgeving te bevorderen.

Adventure Valley Durbuy, gelegen in het hart van de Ardennen, biedt een buitengewone natuurlijke omgeving voor een onvergetelijke teambuilding. Tussen avontuurlijke buitenactiviteiten, sportieve uitdagingen en ontspanningsmomenten creëert u een groepsdynamiek, versterk jullie teamgevoel en stimuleer de creativiteit van je medewerkers. Profiteer van deze natuurlijke omgeving omje team een meeslepende, verfrissende ervaring te bieden die bevorderlijk is voor zowel professionele als persoonlijke groei.

 

Een offerte aanvragen