Adventure Valley seizoen 2019

Aan het begin van het vierde zomerseizoen is het aanbod aan activiteiten geëvolueerd, is het park uitgebreid en is het opengesteld voor alle doelgroepen. Er is altijd een goede reden om Adventure Valley te ontdekken.
Hier zijn er een paar....

Het park ligt op de grens tussen de provincies Luik, Namen en Luxemburg, op het kruispunt van belangrijke wegen. De toegang is dus zeer eenvoudig.
Droom je ervan om jezelf te overtreffen?
Het park neemt u mee op avontuur: klimbos, spéléo, mtb, Via Ferrata,.... alles is ingericht om je spanning te bieden.

Heb je kinderen?
Geen probleem, kinderen kunnen zich prima  vermaken met het groen bandje. Ontdek ook onze  gloednieuwe attractie voor de kleintjes Kids Adventure. Waag je kans in de Escape room. Een teamspel waarin je jezelf verandert in een held om uit deze kamer, waarin je gevangen zit, te komen.

Organiseert je een groepsuitje?
Profiteer van voordelige tarieven. Meerdere dagen in het park genieten? We bieden  verschillende soorten accommodaties aan: villa's, cottages of een speciale nacht in een van onze glamping tenten?

Waarom ontdek je de omgeving en de stad Durbuy niet met het toeristische treintje?

Adventure Valley gaat over het onverwachte, ontdekking, sport en avontuur, in een prachtige regio in het hart van een groene omgeving. Een themapark om onmiddellijk te ontdekken en zonder aarzeling te herontdekken!