Ontdek onze activiteiten met gids

Zin in meer? Ontdek ons aanbod activiteiten met gids. Je kan aansluiten bij een groep of op stap gaan met een privé gids. Maak kennis met bekende en minder bekende activiteiten van Adventure Valley.

Speleo met gids : sportieve afdaling in een natuurlijke grot met verschillende natuurlijke passages om te overwinnen. Voor groepen vanaf 10 personen of beschikbaar voor individuen iedere zondag om 10h vanaf 8 april. 25 € pp.

Via ferrata & rappel met gids uitgezet klimparcours langs een rotswand met een afdaling van 30 meter met een touw naar beneden. Voor groepen vanaf 10 personen of beschikbaar voor individuen iedere zaterdag om 10h vanaf 7 april, 35 € pp.

Mtb met gids: een mtb tocht is ongetwijfeld de leukste manier om de prachtige bossen rond Durbuy aan de voet van de Belgische Ardennen te ontdekken. Zowel het tempo als de route wordt door de gids op jullie wensen afgestemd. Mtb en helm inbegrepen. Groepen vanaf 10p. 30 € pp. 

Adventure Valley all in

Heb je de perfecte formule niet gevonden? Bepaal dan zelf je programma en reserveer een prive gids. Gedurende 1 dag heb je toegang tot alle activiteiten (kajak, ziplines, challenge park, mtb, free fall, rappel …) en professionele begeleiding. Voor deze all in formule betaal je 100 € pp. voor de activiteiten + 250 € voor de gids (max. 15 deelnemers per gids). 

Meer informatie of reservatie  info@lpm.be