Inschrijving

Het inschrijvingsgeld bedraagt €300,00 per team. Dit omvat de registratie van de deelnemers voor het event, toegang tot de BBQ en een t-shirt voor de deelnemers. Enkel deelnemen aan de BBQ kan uiteraard, prijs: €19,00.

Selecteer uw t-shirt

Geef a.u.b. het aantal t-shirts aan voor uw teamleden in de verschillende beschikbare maten

Extra

Geef het aantal personen aan, met uitzondering van hardlopers voor de BBQ en de avond (19 € / pers). Registratie van lopers omvat al deelname aan de BBQ.

Bedrijfsgegevens

Algemene voorwaarden

MTB is een risicovolle activiteit die gevaren met zich meebrengt die lichamelijk letsels, ziekte, blijvende invaliditeit, verlies van mensenlevens en/of verlies en/of schade aan eigendommen kan veroorzaken. De deelnemer is verantwoordelijk voor schade of verlies die door hun veroorzaakt is. De deelnemer verklaart op eigen risico en voor eigen verantwoording een mtb te huren en deel te nemen aan de activiteit. Adventure Valley kan extra kosten aanrekenen bij schade aan het materiaal of het niet tijdig binnenbrengen van de fiets. Kosten die worden gemaakt voor ziekte transport of behandeling zijn voor eigen rekening, hiervoor ben ik verzekerd.