Waarvoor staat de glamping ?

Glamping staat voor zowel glamour als camping, een nieuwe trend voor outdoor verblijf afkomstig van de U.S.A waar de trend al bestaat sinds 2007. De glamping is gemaakt voor mensen die van natuur houden maar toch ook graag wat comfort hebben en liever niet in een gewone tent of caravan willen overnachten. Een klasse camping die gezinnen heel tevreden maakt, waarbij de kinderen opgewonden zijn met het idee dat ze gaan camperen en ouders die verheugd zijn op een comfortabele en luxueuse tent. Iedereen is tevreden !

Tel: +3286650344

 

Vergelijk onze tenten

Tente Bali

Image
Tente Bali
Comfort
Comfort
Body

De Bali-tent is geschikt voor vakantiegangers die graag het gezellig kamperen willen combineren met comfort in hun tent. Met een oppervlakte van 25m², is de Bali ingericht op basis van het aantal personen dat er kan verblijven: de tent voor 4 personen is voorzien van een tweepersoonsbed en twee stapelbedden, de tent voor 6 personen heeft 3x2 stapelbedden en tot slot de tent van 8 personen draait om 4x2 stapelbedden. Er staat ook een frigo om eten en drank fris te houden. In de Bali is geen badkamer, maar er is een sanitair gebouw op de camping.

 

Tente shaka

Image
Shaka Tent
Comfort
Luxe
Body

De Shaka-tent is ideaal voor een koppel of een gezin van 4 personen dat een verblijf in vrede en comfort wenst in een accommodatie van 50 m². Naast de heerlijke accomodatie geniet je van een prachtig uitzicht op de Ardennen. De Shaka heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 stapelbed, een badkamer met een toilet en een bad of douche, zetels, een tafel en stoelen, een frigo en een eigen parkeerplaats.