Toegankelijk met een Adventure Day -of combi pas :

Maat
1.20 m

Ketnet komt naar je toe met de #LikeMe-zoektocht in Adventure Valley Durbuy.

Treed in de voetsporen van je favoriete personages en beleef een avontuurlijke dag in het klimbos, het nettenpark, het 3D labyrint en doe mee aan de #LikeMe-challenge. De zoektocht en challenge zijn inbegrepen in de Adventure Pass.

Ga op zoek naar de filmpjes met boodschappen en opdrachten die Caro en haar vrienden voor jou achterlieten. De #LikeMe-zoektocht voor jong en oud vanaf 4 juli t.e.m.  11/11 in Adventure Valley Durbuy!

Wat is het?

Je kan de sportdag van #LikeMe herbeleven door de #LikeMe-zoektocht in Adventure Valley Durbuy te doen! Via de zoektocht kom je langs verschillende activiteiten die de #LikeMe-vrienden zelf ook deden op hun sportdag. Eén van de activiteiten is een parcours waar je om ter snelst door moet en waar iemand je tijd bijhoudt. Dit is de #LikeMe-challenge”. Met deze challenge maak je kans op een toffe prijs! Maar dat is niet alles: Caro en haar vrienden lieten boodschappen en opdrachten voor jou achter. Als je alle opdrachten tot een goed eind brengt dan ontvang je aan het eindde van de rit een tof aandenken.

Praktisch

Je kan het plannetje van de zoektocht verkrijgen aan de receptie van Adventure Valley Durbuy. Broers of zusjes < 6 jaar kunnen ook deelnemen. De zoektocht duurt +/- 1h. De challenge gaat dagelijks door in het park, de plaats van afspraak en het startuur worden gecommuniceerd ter hoogte van de 1ste Qr code. Naast de zoektocht en de challenge heb je met een Adventure Pass toegang tot een waaier aan activiteiten. Veel plezier 

#LikeMe-zoektocht

#LikeMe-zoektocht