Adventure Valley stelt voor: Een uniek event tijdens de herfstvakantie.

We organiseren dit jaar geen traditioneel Halloween feest maar een bijzonder klank-en lichtspektakel op de klimrots gemaakt door Tour des Sites. 

Dit jaar geen rammelende skeletten, snerpende violen en huiveringwekkende spoken  in Adventure Valley.

We halen een oude legende van onder het stof. 

Volgens een oude legende bevindt er zich een geheime stad diep verscholen onder een berg, ergens in het hart van een Ardense vallei. Maar niemand heeft die tot hier toe ontdekt. Want om daar te geraken moet je “de rode lijn” oversteken. Dat is de grens die onze wereld scheidt van dit verscholen mysterieuze universum. Maar op een dag zal een groep bezoekers per ongeluk terecht komen achter de klif die deze fantastische wereld verbergt. En bij het ontdekken van deze mysterieuze stad zal hun pad bezaaid liggen met angstaanjagende obstakels. Tussen uitbarstende vulkanen, overstromingen en aanvallen van dinosaurussen wacht hen een buitengewoon en adembenemend avontuur.

Dit bijzonder spektakel speelt zich af wanneer de zon ondergaat aan de klimrots in hartje Adventure Valley. Niet enkel op 31 oktober maar dagelijks tijdens de herfstvakantie.
Het befaamde Tour des Site gespecialiseerd in de productie van totaalspektakels met 3D projecties en lichteffecten verzorgd er een adembenemende projectie show met een sterk verhaal tegen de klimrots. De organisatie heeft meer dan 700 spektakels en evenementen tot stand gebracht

Om lekker bij weg te griezelen.
Mis dit bijzonder kindvriendelijk evenement niet!

Tickets

Beleef een avontuurlijke dag in combinatie met de show aan:

kinderen tem 11 jaar: 25 €
vanaf 12 jaar: 30 €

Dit tarief geeft je toegang tot alle activiteiten van het groen en blauw bandje + 1 x zipline en free fall. 

Beleef een gezellige avond in het park, met veel sfeer en gezelligheid en een wervelende show aan:
kinderen tem 11 jaar: 3 €
vanaf 12 jaar: 5 €

De shows gaan door op:

26/10: om 20 en 21u
27/10 tem 2/11: om 19 en 20u

Info

TICKETS

 

affiche A3