Nieuw restaurant en terras

Wilt u graag een leuke uitstap plannen met het gezin?  Aarzel dan niet langer en kom met uw kinderen tijdens de vakantie lekker ontspannen in Adventure Valley Durbuy. In dit park vindt u een uitgebreide waaier aan spectaculaire en spannende activiteiten. Samen met de kinderen uitdagingen en avonturen aangaan, lachen en grenzen verleggen.
Om deze mooie dag af te sluiten, kan u nadien uitblazen op het gezellige terras of in ons gloednieuwe restaurant.

Een barbecue buffet

Tijdens de maanden juli en augustus, vanaf 17u. tot 21u. kan u deelnemen aan onze heerlijke barbecue op ons mooie terras.  Je kan aanschuiven zoveel je wil.  Dit uitgebreid buffet wordt aangeboden aan € 19,- per persoon (kinderen onder de 14 jaar betalen slechts €15,-).  Voor deze prijs krijgen de kinderen eveneens toegang tot de mega grote speeltuin net naast het terras. Tijdens het aperitief of na de maaltijd kunnen volwassenen nog rustig wat napraten terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltuin.

De speeltuin

De mooie en grote speeltuin is voorbehouden voor kinderen vanaf 3 jaar tot 12 jaar. De kinderen kunnen er naar hartelust spelen op de glijbanen, schommels, klimtouwen, netten… Deze super veilige speeltuin ligt in het hart van ons prachtig park Adventure Valley Durbuy.

Meer weten ?

Een unieke ervaring

Een restaurant met gezellig terras, in zo’n uniek kader, waar u maximaal kan ontspannen met het gezin en bovendien kan genieten van een heerlijk buffet van gegrilde gerechten! Kinderen kunnen zich amuseren terwijl de ouders genieten met een drankje op het terras!  Een unieke ervaring toch?

Reserveer hier uw BBQ (+32 (0) 86 21 28 15)