Adventure Valley Durbuy, een avonturenpark voor elk budget

Wist je dat je gratis van Adventure Valley kan genieten? Dat kan dankzij de “witte armband” Die biedt de mogelijkheid om bij wijze van kennismaking rustig door het park te lopen inclusief de  toegang tot de speeltuin. Terwijl de kinderen zich amuseren, wacht je een geweldige tijd in ons restaurant Bar'bru, van waaruit je  een open en volledig uitzicht hebt op de speeltuin. Wat kan het  leven mooi zijn!

De verschillende bandjes : een maximum aan activiteiten tegen de beste prijs

Kom je met familie en/of vrienden om samen onvergetelijke sensaties te beleven, dan zijn onze verschillende bandje ongetwijfeld de beste oplossing.

Bij Adventure Valley kies je het pakket dat je zelf wil,  dankzij een bandje.  Elke soort bandje biedt immers een hele dag lang de onbeperkte toegang tot een hele reeks activiteiten.

Een voorbeeld?

Voor EUR 25 per volwassene en 20 EURO per kind laat de groene bandje je al genieten van 6 activiteiten bovenop  de speeltuin.  En dat zijn:

 

Kids Adventure + Bike park (avontuurlijk fietsparcours)  + de 3D doolhof +Tubing slide  + het nettenparcours   + een uitdagende nature walk

De rode en blauwe armbanden, een beetje duurder, geven je toegang tot veel meer en tot  avontuurlijker activiteiten. Die vereisen extra veiligheid en vergen  dus een constante investering in kwalitatief materiaal en voldoende gekwalificeerd personeel om toezicht te houden. We streven  dus niet naar de laagste prijs ten koste van de veiligheid en de kwaliteit van de  ervaring, maar wel naar een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding.

Een avontuur  à la carte

Bij een allereerste bezoek of als je weinig tijd hebt, of als je opteert voor één bijzondere  activiteit à la carte,  dan hebben we heel interessante mogelijkheden.

Een paar voorbeelden?  Er is al een kajaktocht vanaf 17 EUR  persoon. Of je kan vanaf 10 EURO in een uitzonderlijke  natuuromgeving de Mega Zipline afdalen.  De langste in de Benelux,  in totaal 1 km lang!! 

Bij boeking van  een à la carte-activiteit krijg je 10% korting op polsbandjes!

Vergelijk al onze prijsformules en kies voor de beste match!

 

Verblijf hier zoals je  dat zelf wil

Heb je het gevoel dat  je na één dag Adventure Valley moet verlaten met de smaak naar meer? Wij kennen dat gevoel.  Aarzel dan niet en kies de geschikte accommodatie voor je groep. Onze glamping, met  direct uitzicht op het Park, is ons meest originele accommodatiepakket dat het beste aansluit bij een gevoel voor avontuur. Je verblijft in tenten maar met extra comfort  zoals  echte bedden, een zithoek, stopcontacten, etc. Voor wie het wil voorzien we  lakens, privétoiletten, een hotelservice of een ontbijt geserveerd in de tent. Glamping is beschikbaar van half maart tot half november en die accommodatie ligt in de directe nabijheid van het Park.

Adventure Valley is gelegen in de Ardennen, in een prachtige natuurlijke omgeving en op slechts een boogscheut afstand van de kleinste stad ter wereld: Durbuy. Het is daarom een ideale  uitvalsbasis voor een iets langer verblijf, om echt te genieten van deze unieke  regio, van de lokale gastronomie, van de historische straatjes, van tochtjes door de bossen... Onze chalets en villa's zijn daarom het hele jaar door beschikbaar en ze  liggen verspreid over Durbuy. Er is altijd wel een geschikte locatie die past bij de behoeften van je groep zowel qua grootte, smaak of budget.   Zo hebben we accommodaties gaande van een 2-slaapkamerchalet tot een huis voor 60 personen. 

Bij reservatie van een overnachting Ontvang je 10% korting op alle activiteiten in Adventure Valley.

Een echte familie uitstap ... en echt niet ver!!

Je beleeft in Adventure Valley niet enkel een adrenaline-boost!!   Ons park en onze accommodaties genieten ook van een uitzonderlijke ligging: het   middeleeuwse stadje  Durbuy en zijn omgeving,  het Ardense woud en de oevers van de Ourthe. De stad met zijn historische straatjes  en de charmante restaurants staat garant voor een geweldig verblijf. En de omringende natuur is het ideale  kader om te genieten van wat rust en  kalmte.

Voeg daar aan toe intense momenten van emotie, outdoor sport  (we hebben de ideale oplossing om tieners actief te laten genieten), ongewone sensaties, uitdagingen die de vriendschaps- of familiebanden versterken... Plus het feit  dat onze bestemming heel dicht bij  ligt ..

Dan krijgt je als resultaat een super leuk Slow Travel-idee, een manier om van uitzonderlijke momenten te genieten met wie je lief is.

 

* Kindertarief geldt voor wie jonger is dan 12 en vanaf een lengte van 1m10 (om veiligheidsredenen)