Voor het einde van het jaar herontwerpt Adventure Valley zijn B2B-aanbod en biedt volledig op het seizoen afgestemde arrangementen aan

Het einde van het jaar nadert snel, samen met de feestelijke sfeer! Dit is een geschikte tijd voor het organiseren van zakelijke evenementen met uw medewerkers. Maar welk arrangement moet u kiezen om aan al uw verwachtingen te voldoen?

Adventure Valley biedt u een breed scala aan gezellige activiteiten en voorziet in alle benodigde infrastructuur voor het organiseren van uw bedrijfsfeesten: teambuilding, seminar, familiedag of op maat gemaakt evenement.

Vier Saint-Elooi bij Adventure Valley

Wilt u een van onze afterwork-arrangementen gebruiken om Sint-Elooi met uw team te vieren?

Vraag een offerte aan
events

Organiseer een feestelijke en gezellige eindejaars teambuilding

Wilt u sterke banden tussen de leden van uw bedrijf smeden? Profiteer van de gezellige sfeer aan het einde van het jaar om een teambuilding te organiseren!

Adventure Valley biedt een scala aan leuke en amusante activiteiten, zowel binnen als buiten, ontworpen om de samenhang binnen uw team te versterken en de interne communicatie te verbeteren.

Heeft u specifieke behoeften? Neem contact met ons op en samen stellen we een programma op dat het beste aansluit bij uw zakelijke doelen en de waarden van uw bedrijf. Ons doel: indruk maken en herinneringen creëren.

Ons volledige aanbod

Breng uw medewerkers en partners samen voor een op maat gemaakt privé-evenement

Organiseer uw grote eindejaarsfeest in Durbuy en profiteer van de professionele diensten die het Adventure Valley-park biedt.

Vraag een offerte aan
carte cadeau mockup

Beloon uw medewerkers met een Adventure Valley-cadeaubon

Verwen uw medewerkers en partners met toegang tot een onvergetelijke ervaring in het groene kader van Durbuy.

Of het nu gaat om een sportieve activiteit of een all-inclusive verblijf, u zult zeker iets vinden dat bij u past in de Adventure Valley-cadeaubonnen.

Onze cadeaubonnen

Enkele getuigenissen

Ik wil je nog eens bedanken voor de leuke teambuilding! We hadden een toffe tweedaagse in Durbuy en werden goed gesoigneerd. Het was een ontdekking om al die nieuwe initiatieven te zien daar!

Veel succes verder en tot een volgende.

Aluvision

 

L’encadrement à l’Adventure Valley était au top ; le catering super.

L’expérience culinaire au Sanglier des Ardennes et à la Brusserie … quel régal, j’en ai encore l’eau à la bouche.

La chambre très très bien.

Une chouette expérience l’escape room et on a même réussi à motiver les plus réticents.

Bref, un séjour à 100% réussi!!

Fabienne Wees

- Inter Holding - 

Het was een fantastische dag afgelopen ! Het zonnetje was vanaf 's middags flink van de partij en tel daarbij goed georganiseerde leuke activiteiten en ter afsluiting heerlijk eten! 

Hele goede organisatie, fijne samenwerking met jou en de collega's ter plaatse.

Wij komen graag terug

Martine J. 

- Tempo Team - 

 

Onze klantreferenties