Welkom in Adventure Valley Durbuy, de ideale plek voor avonturiers en sensatiezoekers in België. In het hart van deze prachtige landschappen biedt het park je de kans om te genieten van een unieke kajaktocht op de Ourthe. Dompel je onder in dit bijzondere  avontuur en ontdek in dit artikel waarom Durbuy ideaal is om te kajakken.

Kajakken op de Ourthe, een leuke ervaring midden in de natuur

Wil je kajaks huren in België? Kies voor Adventure Valley en beleef een onvergetelijke ervaring met het gezin of met vrienden. Ontdek de Ourthe, het heldere water en de ongerepte landschappen, een ideale omgeving voor een kajaktocht. 

Of je nu een beginner of een ervaren peddelaar bent, ontdek onze routes van 8 km en 12 km, geschikt voor alle niveaus. Je kunt de meanderende rivier tussen Durbuy en Barvaux verkennen en het omringende landschap bewonderen terwijl je op je eigen tempo peddelt.

 

famille en kayak

De voordelen van kajakken, een activiteit die sport en plezier combineert 

De vele voordelen van kajakken maken het tot een snelgroeiende vrijetijdsactiviteit. 

Ten eerste traint deze allround fysieke activiteit verschillende spiergroepen terwijl je geniet van de frisse lucht en de natuur. 

Naast lichaamsbeweging is kajakken ook een ontspannende en rustgevende manier om nieuwe energie op te doen. Met de geluiden van het kabbelend water en het schilderachtige landschap is het de perfecte omgeving voor een moment van ontspanning en welzijn.

Onze tips om optimaal te genieten van je kajaktocht in Durbuy

Om ten volle van je kajaktocht te genieten, zijn er enkele praktische tips waarmee je rekening moet houden. 

Kleed je in de eerste plaats in functie van de weersomstandigheden. Zorg voor comfortabele kleding die nat mag worden, en voor voldoende bescherming tegen de zon. Adventure Valley zorgt voor alle benodigde uitrusting, zoals kajaks, peddels en zwemvesten

 

Voordat je vertrekt, zal ons team je ook veiligheidsinstructies geven en advies over hoe je op de juiste manier met je kajak moet manoeuvreren.

 

durbuy glamping green fields

Een vakantie in Durbuy? Maak kennis met ons ruim aanbod

Naast kajakken biedt Adventure Valley Durbuy nog een aantal andere buitenactiviteiten die ideaal zijn voor het zomerseizoen. Ga voor een  klimbos avontuur, vlieg met een zipline over het park of verken de prachtige regio op een  mountainbike. 

Wil je je verblijf in Durbuy verlengen? Het park biedt ook verschillende accommodatiemogelijkheden, zoals glampingtenten, chalets, bungalows en gîtes. Zo kun je optimaal genieten van alle activiteiten en alles ontdekken wat de regio te bieden heeft. 

Kajakken bij Adventure Valley Durbuy is een ervaring die je niet mag missen! Peddel over de Ourthe, geniet van de omringende natuur en beleef een spannend avontuur. Of je nu een watersportliefhebber bent of op zoek bent naar een natuuruitstapje, Adventure Valley Durbuy heeft voor ieder wat wils.

 

Huur je kajak bij adventure valley